Life

Costi Ionită s-a simțit umilit în vacanță în Grecia. Nu i-a venit să creadă ce a văzut pe plajă: “Nu glumesc! E mizerabilă tare de tot”

Costi Ioniță, nemulțumit după vacanța în Thassos. Artistul și compozitorul a declarat că ar prefera oricând o vacanță în țara noastră, la Marea Neagră.
27.06.2022 | 16:49
Costi Ionita sa simtit umilit in vacanta in Grecia Nu ia venit sa creada ce a vazut pe plaja Nu glumesc E mizerabila tare de tot
Costi Ioniță, nemulțumit după vacanța în Thassos. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Costi Ioniță tună și fulgeră după o vacanță în Grecia! Artistul a lăudat România după ce a filmat apa mizeră din Thassos.

Costi Ioniță, nemulțumit după vacanța în Thassos

Aflat într-o scurtă ședere în Grecia, producătorul și compozitorul român a fost foarte nemulțumit de starea apei și a plajelor din Thassos.

ADVERTISEMENT

În mai multe clipuri postate pe Tiktok, unde are circa 300.000 de urmăritori, Costi Ioniță s-a plâns de mizerie și de faptul că nici nu ar putea să intre în apă, aceasta fiind prea murdară.

Deși este una dintre destinațiile de vis pentru mulți dintre români, fiind foarte aproape de București, la doar câteva ore cu mașina, se pare că insula nu a fost pe măsura așteptărilor lui Costi Ioniță.

ADVERTISEMENT

Acesta a criticat dur insula grecească Thassos și chiar a spus că ar prefera oricând România, la noi în țară apa fiind mai curată.

„Aici suntem în Thassos, Massos, figuri fine, altceva. Uitați mizeria. Tot România și litoralul românesc sunt forță”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

Deși destinația de vacanță este una de „fițe”, după cum a numit-o Costi Ioniță, aceasta nu se ridică la înălțimea așteptărilor.

@costi

Mizerie in apa “curată” a Greciei 🇬🇷 Tot Romania e Fortza 🇷🇴💪💥 #greece #costi #fortza #romania #fy #fyp #viral

♬ LUANA Faydee x Costi – CostiOfficial

Costi Ioniță, critici pentru plajele din Thassos

Mai mult decât atât, compozitorul a precizat că s-a întâmplat printr-o conjunctură să ajungă acolo la mare, dar ar fi ales oricând România în locul insulei grecești.

ADVERTISEMENT

„Fraților, sunt în Grecia, la mare, na, cică Thassos, frumos, uitați ce mizerabilă este apa. Am venit că așa a fost conjunctura, că altfel tot la noi, la România, aș fi venit. Forza România!”, a spus Costi Ioniță pe Tik Tok.

@costi

Reply to @lucaciusabina Cam asta e Grecia 🇬🇷 ROMANIA E MARE FORTZA 🔝🇷🇴 #viral #costi #fortza #fy #fyp #greece

♬ LUANA Faydee x Costi – CostiOfficial

Costi Ioniță a numit apa din Grecia „mizeră” și a spus că îi este silă să intre în ea să facă baie.

„Măi, fraților, eu nu glumesc. E mizerabilă tare de tot.

Uită-te și tu. Păi imi e și silă să intru în ea. Asta e, România e forță!”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT
Tags: