News

Costin Mărculescu a murit. Scene șocante. Primele imagini de la apartamentul actorului. Video

11.06.2020 | 09:14
Costin Marculescu a murit Scene socante Primele imagini de la apartamentul actorului Video
ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu a murit. În cursul serii de miercuri, actorul a fost găsit mort în apartamentul său, asta după ce nu a mai răspuns la telefon și la mesaje timp de mai multe zile.

Costin Mărculescu a murit. Scene șocante. Primele imagini de la apartamentul actorului

După ce o echipă de televiziune a sesizat autoritățile printr-un apel la 112 legat de faptul că se întâmplă ceva ciudat în cazul actorului Costin Mărculescu, la apartamentul său au ajuns rapid echipaje de descarcerări din cadrul detașamentului de Pompieri.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii Xtra Night Show, de la Antena 1, prieteni și colegi în întrecut cu actorul la o emisiune pe care acesta o frecventa destul de des, au ajuns primii la locuința lui Mărculescu.

Reporterul Horațiu Tudor descrie primele imagini de la apartamentul în care acesta a decedat și enumeră cronologic evenimentele care au dus la descoperirea trupului actorului.

ADVERTISEMENT

”Un coleg care stă în bloc cu Costin Mărculescu spune că de 3-4 zile acesta nu a mai fost văzut. El obișnuia să-și plimbe câinele. Nu a mai ieșit din locuință și nu a mai răspuns la ușă

Se pare că i s-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe ceilalți vecini. Apa a ajuns până la etajul 6.

ADVERTISEMENT

Și paznicul blocului spune că acesta nu a mai fost văzut de mai multe zile. Ceea ce l-a alarmat pe acesta a fost faptul că animalul său de compania lătra foarte tare, iar zgomotul se auzea până în parcarea blocului.

În acel moment am luat decizia riscantă, dar umană, de a apela 112. Actorul a fost găsit de amblanțieri în cadă, într-o stare de putrefacție”, a spus reporterul Horațiu Tudor la A1.

ADVERTISEMENT

Odată intrate în apartamentul regretatului actor, echipajele de pompieri şi poliţie au descoperit trupul acestuia căzut în cadă.

Trupul lui Costin Mărculescu va ajunge la IML

În cele de urmează, corpul lui Costin Mărculescu urmează a fi transportat la Institutul de Medicină Ilegală, în vederea stabilirii cauzei decesului.

Actorul, care a încetat din viață la 50 de ani, a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese TV “Misiune speciala” şi “Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985 în filmul regizoarei Cristiana Nicolae, “Al patrulea gard lângă debarcader”. Mai multe informații despre cariera acestuia, AICI.

ADVERTISEMENT