Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 16 februarie 2020. Două ponturi “la siguranţă” din Bundesliga

16.02.2020 | 00:15
Cota 2 la pariuri din 16 februarie 2020 Doua ponturi la siguranta din Bundesliga
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 16 februarie 2020. Două ponturi “la siguranţă” din Bundesliga. Mizăm pe Koln – Bayern Munchen şi Mainz – Schalke.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 16 februarie 2020. Koln – Bayern Munchen

De la ora 16:30, Koln şi Bayern Munchen dispută duelul din cadrul etapei cu numărul 22 din Bundesliga. Gazdele se află pe locul 13 în clasament, cu 23 de puncte, dar şi cu o restanţă de jucat cu Gladbach. Diferenţa faţă zona roşie a retrogradării este şase puncte în acest moment.

ADVERTISEMENT

Emoţii în privinţa retrogradării nu momentan în tabăra lui Koln. Mai ales că în runda precedentă a câştigat cu Freiburg, scor 4-0.

De partea cealaltă, oaspeţii se află în lupta pentru câştigarea titlului, fiind principalii favoriţi. Se află pe primul loc, cu 43 de puncte, cu unul mai mult decât Dortmund, care a jucat deja în această etapă, şi Leipzig.

ADVERTISEMENT

Bayern este obligată să câştige acet duel pentru a nu pierde diferenţa de puncte sau prima poziţie în clasament. Pronosticul nostru este 2 solist, la o cotă de 1,22.

Cota 2 la pariuri din 16 februarie 2020. Mainz – Schalke

Ultimul meci de la cota 2 de astăzi este tot din Bundesliga, cel dintre Mainz şi Schalke. Gazdele vin după o victorie de moral împotriva celor de la Hertha. S-au impus cu 3-1 în deplsare şi au obţinut trei puncte extrem de importante în lupta pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

Diferenţele faţă de cele trei echipe din zona retrogradării sunt de patru, respectiv trei puncte. Mainz se poate mulţumi şi cu un punct în acest duel.

Adversara sa se află în lupta pentru un loc de cupă europeană şi îl ocupă pe ultimul de Europa League. Are 35 de puncte după 21 de runde, la patru de poziţia de Champions League.

ADVERTISEMENT

Este obligată să câştige acest duel pentru că diferenţele faţă de următoarele două echipe din clasament sunt de două, respectiv trei puncte.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Ne aşteptăm la o partidă cu peste 2,5 goluri, cota pentru un astfel de pronostic este 1,72.