Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 26 februarie 2020. Profitul vine din Championship

26.02.2020 | 12:39
Cota 2 la pariuri din 26 februarie 2020 Profitul vine din Championship
ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 26 februarie 2020. Profitul vine din Championship. Mizăm pe două ponturi în care avem, din nou, mare încredere. 

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 26 februarie 2020. Fulham – Swansea

De la ora 21:45, Fulham o întâlnește pe Swansea, duel în care gazdele sunt favorite. Acestea se află în lupta pentru a promova în Premier League. Fulham a strâns 57 de puncte după 34 de etape și ocupă locul patru, unul de play-off. Se află la doar cinci puncte de poziția secundă, care duce direct în primul eșalon și care este ocupat de Leeds.

ADVERTISEMENT

Fulham vine după o serie de rezultate negative, în ultimele trei etape au obținut două egaluri și au pierdut extrem de surprinzător cu ultima clasată pe teren propriu. Este obligată să se impună în această seară.

De partea cealaltă, oaspeții se află cinci locuri mai jos în clasament, pe poziția a noua, și au șansa să se aproprie de zona de play-off dacă se vor impune în această seară. Până la ultima poziție ce asigură prezența în play-off sunt cinci puncte.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm la un meci de 1x, cota pentru un astfel de pronostic este 1,25.

Cota 2 la pariuri din 26 februarie 2020. Hull City – Barnsley

De la aceeași oră, Hull City primește vizita celor de la Barnsley, duel între două echipe aflate în partea a doua a clasamentului. Gazdele se află pe poziția a 17-a și au diferență de puncte destul de liniștitoare, cel puțin pentru moment, față de locurile retrogradabile, sunt șapte puncte până la zona roșie.

În schimb, oaspeții ocupă ultima poziție, cu 31 de puncte după 34 de etape, și erau văzuți ca și căzuți din Championship. Doar că în ultimele două etape au reușit să se impună de fiecare dată, 3-0 la Fulham şi 1-0 cu Middlesbrough. și să reintre în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Mizăm pe un duel cu peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,67.