Pariuri sportive

Cota 2 la pariuri din 9 ianuarie 2020. Vă oferim un super pont la Barcelona – Atletico Madrid

09.01.2020 | 11:50
Cota 2 la pariuri din 9 ianuarie 2020 Va oferim un super pont la Barcelona  Atletico Madrid
ADVERTISEMENT

Pentru cota 2 la pariuri din 9 ianuarie 2020 mizăm pe două super ponturi care să ne aducă profit. Barcelona – Atletico Madrid și Torino – Genoa sunt meciurile pe care le-am ales.

VEZI AICI COTA 2

Cota 2 la pariuri din 9 ianuarie 2020. Barcelona – Atletico Madrid

De la ora 21:00, la Jeddah, în Arabia Saudită, are loc duper duelul Barcelona – Atletico Madrid, meci contând pentru semifinalele Supercupei Spaniei.

ADVERTISEMENT

Barcelona este lider în La Liga și vine după o serie de 13 partide fără îngrângere, în toate competițiile, adunând opt victorii și cinci egaluri, ultimul chiar în ultima etapă cu Espanyol, scor 2-2.

În duelurile din Supercupa Spaniei o domină clar pe Atletico, reușind să o elimine în toate cele patru întâlniri directe.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, madrilenii au de luat o revanșă și acum este momentul prielnic pentru a o face. Mai ales că ar putea să întâlnească în ultimul act rivala din oraș, Real Madrid.

Ne așteptăm la un meci extrem de echilibrat, dar în același timp spectaculos, în care ambele echipe să marcheze. Acesta este și pronosticul nostru pentru o cotă de 1,78.

ADVERTISEMENT

Cota 2 la pariuri din 9 ianuarie 2020. Torino – Genoa

De la ora 22:15, Torino primește vizita celor de la Genoa, duel ce se desfăsoară în Cupa Italiei. Gazdele și-au revenit după începutul dezastruos de sezon, în care au avut foarte multe partide cu rezultate negative. Rezultate ce au plasat Torino în partea de jos a clasamentului. Acum, torinezii dispun de un moral bun, care le permite să spere la calificarea în următoarea fază a competiției.

De partea cealaltă, oaspeții au probleme mai mari decât o eventuală eliminare din Cupa Italiei. Sunt în zona retrogradării în Serie A, fiind pe penultima poziție în clasament, cu doar două puncte peste ultima clasată, Spal, și la un punct în spate față de primul loc ce se salvează.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTA 2

Ne așteptăm ca jucătorii lui Genoa să fie cu gândul mai mult la ce au de făcut pentru a redresa situația complicată din campionat și mai puțin la acest duel de cupă. Mizăm pe o calificare în timp regulamentar a lui Torino, la o cotă de 1,61.

ADVERTISEMENT