Sport

Cota de piață a lui Darius Olaru a „explodat” după prima parte a sezonului. Tavi Popescu, în declin

Evoluțiile constante ale lui Darius Olaru nu au rămas fără urmări. Cota de piață a căpitanului de la FCSB a „explodat”. În schimb, valoarea lui Octavian Popescu a scăzut.
22.12.2023 | 18:04
Cota de piata a lui Darius Olaru a explodat dupa prima parte a sezonului Tavi Popescu in declin
Cât a ajuns să valoreze Darius Olaru după ultimele actualizări făcute de Transfermarkt. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Vineri, 22 decembrie, site-ul de specialitate Transfermarkt a actualizat cotele de piață ale fotbaliștilor din SuperLiga. Devenit golgheterul campionatului după „dubla” cu Hermannstadt, Darius Olaru a înregistrat o creștere fabuloasă. La polul opus, cota de piață a lui Octavian Popescu a scăzut cu 400.000 de euro.

Cota de piață a lui Darius Olaru a „explodat” după prima parte a sezonului. Tavi Popescu, în declin

Darius Olaru, la bătaie cu Florinel Coman, au fost cei mai buni jucători ai celor de la FCSB în prima parte a sezonului. Căpitanul liderului are 10 goluri marcate și conduce topul marcatorilor din SuperLiga. Cota de piață a lui Darius Olaru a crescut cu 1,2 milioane de euro, de la 5,3 milioane de euro, la 6,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

O creștere spectaculoasă a cotei de piață a înregistrat-o și Vladimir Screciu. Mijlocașul Universității Craiova, component al naționalei României care s-a calificat la Euro 2024, are o cotă de 2,2 milioane de euro după noua actualizare. Cu 800.000 de euro mai mult înainte de update.

În schimb, valoarea lui Octavian Popescu, fotbalistul pe care Gigi Becali voia să obțină zeci de milioane de euro, este în scădere. Cu evoluții preponderent șterse în această primă parte de sezon, Tavi Popescu a ajuns să valoreze 3,4 milioane de euro de la 3,8 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, Horațiu Moldovan și Ștefan Târnovanu au înregistrat creșteri spectaculoase ale cotei de piață

Așa cum era de așteptat, cota de piață a lui Florinel Coman a crescut. După o primă parte a sezonului fantastică, cu 9 goluri marcate pentru FCSB în SuperLiga, Coman a ajuns să valoreze în prezent 5 milioane de euro, cu un milion de euro mai mult față de precedenta cotă de piață.

Cea mai mare cotă de piață a lui Florinel Coman a fost în martie 2020 (6 milioane de euro). Totodată, Horațiu Moldovan și Ștefan Târnovanu au înregistrat creșteri ale cotei de piață. Portarul naționalei României și al Rapidului are o cotă de piață de 2,6 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Ștefan Târnovanu, al doilea goalkeeper ca valoare din SuperLiga, are o cotă de piață de 2,5 milioane de euro după ultima actualizare. Cel mai valoros stranier rămâne în continuare Andrea Compagno. Atacantului italian de la FCSB i-a scăzut cota de piață cu 200.000 de euro și valorează în prezent 2,3 milioane de euro.

Valoarea totală a lotului FCSB

După ultimele actualizări, valoarea lotului de la FCSB a crescut. În prezent, cota de piață a lotului condus de Charalambous și Pintilii este de 32,45 de milioane de euro. Darius Olaru, Florinel Coman și Octavian Popescu sunt cei mai valoroși fotbaliști ai lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Totuși, valoarea lotului celor de la FCSB va suferi schimbări în funcție de plecările și sosirile fotbaliștilor în această iarnă. Patronul FCSB a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA plecările lui Djokovic, Rotariu sau Ganea. În schimb, site-ul nostru a dezvăluit în exclusivitate transferurile lui Luis Phelipe și Baba Alhassan.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.40 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - UTA Arad