Fotbal international

Liverpool s-a înţeles cu Barcelona pentru Coutinho! Sumă fabuloasă

UPDATE: Presa din Spania anunţă transferul lui Coutinho la FC Barcelona. Catalanii s-au înţeles cu FC Liverpool pentru 150 de milioane de euro....
30.08.2017 | 00:04
Liverpool sa inteles cu Barcelona pentru Coutinho Suma fabuloasa
ADVERTISEMENT

UPDATE: Presa din Spania anunţă transferul lui Coutinho la FC Barcelona. Catalanii s-au înţeles cu FC Liverpool pentru 150 de milioane de euro.

couti

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

ADVERTISEMENT

UPDATE: Coutinho nu a fost trecut pe foaia de joc la Liverpool – Arsenal, oficial din cauza unor probleme medicale. Un fan al cormoranilor a încercat să îl determine pe brazilian să rămână pe Anfield Road cu ajutorul unui banner improvizat pe care scria “Te rog, rămâi, Coutinho, eroul meu. Iar deasupra, pe acelaşi carton, cu litere mai puţin îngroşate era prescurtarea de la celebrul imn al lui Liverpool, You’ll never walk alone” (YNWA)


UPDATE, 27 august / Liverpool a decis să accepte negocierile cu FC Barcelona pentru transferul lui Coutinho. Conform site-ului catalan sport.es, conducerea “cormoranilor” se va aşeza la masa tratativelor cu vicecampioana Spaniei. Englezii cer 150 de milioane în schimbul fotbalistului brazilian, aceştia începând deja să se orienteze pentru un înlocuitor al mijlocaşului ofensiv. 

ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp îl vrea pe Renato Sanches, fotbalist transferat vara trecută de Bayern Munchen. O altă alternativă ar fi Andre Gomes de la FC Barcelona. Conform El Mundo Deportivo, duminică este ziua decisivă în privinţa mutării lui Coutinho la formaţia catalană. Vicecampioana Spaniei ar negocia în paralel, în cazul în care transferul brazilianului pică, cu Angel di Maria.

UPDATE, 26 august, ora 08:44 / Coutinho a reacţionat după transferul lui Dembele la Barcelona. Mijlocaşul brazilian a transmis deja şefilor lui Liverpool o cerere de transfer, iar acum, conform presei engleze le-a spus oficialilor echipei că nu va juca în Champions League pentru “cormorani”.

ADVERTISEMENT

Coutinho Barcelona. Brazilianul este îngrijorat că ar putea să nu mai ajungă la Barcelona după ce clubul de pe Anfield a refuzat toate ofertele venite de la clubul catalan, ultima în valoare de 123 de milioane de euro.

Coutinho nu a jucat în primele două etape şi, cel mai probabil, nu va evolua nici în runda a 3-a împotriva lui Arsenal, meci care va avea loc duminică, de la ora 18:00.

ADVERTISEMENT

Coutinho îşi doreşte să plece de la Liverpool şi încearcă să facă tot posibilul să ajungă la FC Barcelona. “Cormoranii” au refuzat toate ofertele pe care le-au primit, iar jucătorul brazilian şi-a cerut în mod oficial transferul săptămâna trecută. Internaţionalul de 25 de ani i-a transmis un mesaj clar lui Jurgen Klopp.

Conform presei din Albion, Coutinho i-a transmis lui Jurgen Klopp că nu vrea să mai joace niciodată pentru Liverpool. Brazilianul e decis să forţeze mâna oficialilor “cormoranilor” pentru a primi şansa să plece la vicecampioana Spaniei. Catalanii au făcut o nouă ofertă de 125 de milioane de euro, însă şefii lui Liverpool au refuzat-o.

Coutinho Barcelona. Liverpool nu vrea să accepte suma de transfer

Coutinho Barcelona. În urmă cu o săptămână, conducerea clubului din Liverpool a anunţat printr-un comunicat de presă că fotbalistul brazilian nu este de vânzare în această vară pentru nicio sumă. La scurt timp, Coutinho a trimis în mod oficial o cerere de transfer către conducerea clubului.

Coutinho Barcelona. Ce mesaj i-a transmis lui Klopp1

Coutinho Barcelona. Mirror Sport a scris în ediţia de sâmbătă că Liverpool nu este dispusă să accepte suma de transfer din cauza bonusurilor incluse în înţelegere. “Cormoranii” ar putea să primească mai mulţi dacă FC Barcelona va câştiga mai mult de un trofeu pe an, cel puţin un trofeu al Ligii Campionilor, iar Coutinho să ia “Balonul de Aur” pe durata primului contract semnat de brazilian.

ADVERTISEMENT