Sport

Crăciun magic la FCSB. Jucătorii au dat startul distracției pe final de an. Foto

Crăciunul este sărbătorit de FCSB așa cum se cuvine, mai ales că liderul a încheiat anul la 8 puncte de CFR Cluj. Cum petrec jucătorii lui Elias Charalambous.
25.12.2023 | 10:49
Craciun magic la FCSB Jucatorii au dat startul distractiei pe final de an Foto
FCSB reia campionatul pe data de 22 ianuarie, când va juca împotriva UTA-ei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Crăciunul este singurul prilej pentru fotbaliști să petreacă timp alături de familie, de iubite și cei dragi. Mulți au ales însă destinații exotice, în timp ce alții au preferat să rămână acasă, în tihnă. FANATIK a urmărit cum se relaxează jucătorii FCSB-ului cu ocazia Sărbătorilor.

FCSB petrece din plin cu ocazia Crăciunului. Jucătorii au ales destinații exotice de lux

Majoritatea jucătorilor de la FCSB au decis să își petreacă scurta vacanță departe de România, în „țările calde”. Unul dintre cei care au adoptat pentru o vacanță exotică a fost Ștefan Târnovanu.

ADVERTISEMENT
Ștefan Târnovanu stă departe de frigul din România
Ștefan Târnovanu stă departe de frigul din România

Portarul vicecampioanei a plecat în Zanzibar, Tanzania și s-a pozat pe o plajă însorită. În aeroport s-a întâlnit cu un alt coechipier, Alexandru Pantea, care a ales să își petreacă vacanța alături de Octavian Popescu.

Octavian Popescu, mai relaxat ca niciodată în vacanță
Octavian Popescu, mai relaxat ca niciodată în vacanță

„Perla” lui Gigi Becali și fundașul dreapta al FCSB au plecat în Dubai, unde s-au pozat la un local exclusivit din preajma celebrului hotel Burj Al-Arab. Octavian Popescu și Alexandru Pantea au postat mai multe fotografii pe pagina lor de Instagram.

ADVERTISEMENT
Alexandru Pantea, selfie cu Tavi Popescu
Alexandru Pantea, selfie cu Tavi Popescu

Risto Radunovic a ales și el o locație exotică. Fundașul stângă muntenegrean a mers alături de partenera sa de viață, Stefana Petkovic în Seychelles, mai exact pe Insula Silhouette, la capătul pământului. Doar zborul durează aproape 14 ore.

Risto Radunovic e fotbalistul de la FCSB care a ales cea mai exotică destinație
Risto Radunovic e fotbalistul de la FCSB care a ales cea mai exotică destinație.

Florinel Coman, Crăciun în tihnă alături de familie

Florinel și Ioana Coman au decis să își petreacă Ajunul Crăciunului la București alături de copilul lor. Familia Coman a realizat o adevărată ședință foto în așteptarea lui Moș Crăciun

ADVERTISEMENT
Florinel Coman, portret de familie în Ajunul Crăciunului
Florinel Coman, portret de familie în Ajunul Crăciunului.

Tot în familie a ales să petreacă și Ionuț Panțîru, care ar putea reveni în sfârșit pe gazon după pauză de iarnă. De altfel, Fundașul stânga a postat și o fotografie de la sala de forță a FCSB și a pozat alături de superba sa soție și de Panțîru junior.

Ionuț Panțîru, Crăciun în familie în așteptarea revenirii pe gazon
Ionuț Panțîru, Crăciun în familie în așteptarea revenirii pe gazon.

Mihai Pintilii și soția sa au ales în schimb un cadru de sezon. Antrenorul de la FCSB a mers la munte și a postat o poză cu un cadru de vis de la o cabană cu multă zăpadă în jur.

ADVERTISEMENT
Mihai Pintilii a ales să meargă la munte alături de familie
Mihai Pintilii a ales să meargă la munte alături de familie.

Fundași centrali străini ai FCSB s-au întors în țările lor

Siyabonga Ngezana a mers direct în Africa de Sud după ce a intrat în vacanță și și-a vizitat foștii coechipieri de la Kaizer Chiefs, unde a fost primit excelent. Fundașul central ofertat de Lorient a fost extrem de binedispus și zâmbitor.

Siyabonga Ngezana, primit ca un star în Africa de Sud de foștii săi coechipieri
Siyabonga Ngezana, primit ca un star în Africa de Sud de foștii săi coechipieri

Joyskim Dawa a ales și el să se întoarcă în Franța și va petrece Crăciunul la Paris alături de fratele său fotbalist și de restul familiei. Stoperul s-a relaxat la un meci de golf.

Joyskin Dawa s-a apucat de sportul milionarilor în vacanță, golful
Joyskin Dawa s-a apucat de sportul milionarilor în vacanță, golful.

Eduard Radaslavescu a petrecut alături de fostul său coechipier de la Farul, Nicolas, fiul lui Gică Popescu. De altfel, Gigi Becali a declarat că mijlocașul s-ar putea întoarce la Hagi sub formă de împrumut.

Eduard Radaslavescu își petrece timpul alături de prieteni și fiul lui Gică Popescu
Eduard Radaslavescu își petrece timpul alături de prieteni și fiul lui Gică Popescu

Valentin Crețu l-a impresionat pe Gigi Becali la ultimele meciuri ale FCSB-ului și ar putea continuă și din iarnă. Fundașul va avea astfel un Crăciun fericit alături de soția sa. De altfel, jucătorul a postat mai multe fotografii de la o catedrală, unde a aprins o lumânare, un amănunt mic, însă de care patronul poate ține cont.

Valentin Crețu, vacanță în străinătate alături de soție și cei doi copii
Valentin Crețu, vacanță în străinătate alături de soție și cei doi copii.

Alexandru Băluță a preferat de asemenea să rămână în România și s-a fotografiat în timp ce se afla la volan. Olteanul devenit unul dintre preferații lui Gigi Becali a scris pe Instagram: „Crăciun liniștit”.

Alexandru Băluță, mesaj de la volan pentru fani
Alexandru Băluță, mesaj de la volan pentru fani

Când revine FCSB pe teren

Vacanța va fi una destul de scurtă pentru jucătorii lui Elias Charalambous. FCSB se va reuni la începutul lunii ianuarie și va pleca într-un cantonament în Antalya (Turcia) în perioada 8-21 ianuarie. Vicecampioana va fi cantonantă la Belek, unde va disputa și un meci amical pe 14 ianuarie cu LASK Linz (Austria), echipă de cupele europen.

FCSB reintră în scenă luni, pe data de 22 ianuarie, când pe Arena Națională vine UTA, ocupanta locului 12. Vicecampioana României e lider autoritar în campionat, la 8 puncte distanță de principala contracandidată, CFR Cluj.

  • 22 ianuarie e data la care FCSB va juca următorul meci cu UTA
ADVERTISEMENT
1,40 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB - UTA Arad