Sport

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc s-au căsătorit. Imagine emoționantă de la nuntă și dansul mirilor. Video

Florinel Coman a cerut-o de soție pe Ioana Timofeciuc, cu care va avea un copil, iar cei doi au făcut deja cununia civilă, după ce s-au întors din vacanța din Grecia.
01.06.2022 | 21:24
Ioana Timofeciuc îi va dărui un copil lui Florinel Coman în această toamnă. Sursă foto: Instagram@ioanatm
ADVERTISEMENT

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc s-au logodit, iar cei doi au profitat de vacanța jucătorului de la FCSB și au mers în vacanță în insula Thasos, iar la întoarcere au făcut nunta, iar FANATIK prezintă imaginile de la evenimentul mult așteptat.

Imagini superbe de la nunta lui Florinel Coman cu Ioana Timofeciuc

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc și-au invitat apropiații la un eveniment fastuos, de unde nu au lipsit nici jucătorii FCSB-ului, în frunte cu Andrei Miron.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a avut loc într-o locație selectă, iar cuplul a avut parte bineînțeles și de muzică live, iar cei doi au fost îmbrăcați în alb, iar sora Ioanei a imortalizat dansul celor doi miri.

Foștii colegi ai lui Coman de la FCSB, Dennis Man și Olimpiu Moruțan au fost și ei printre invitați, la fel ca Sorin Șerban, Ovidiu Perianu și nu în ultimul rând Constantin Budescu.

ADVERTISEMENT
Dennis Man și Olimpiu Moruțan la nunta lui Florinel Coman
Dennis Man și Olimpiu Moruțan la nunta lui Florinel Coman

Ioana Timofeciuc îi va dărui un copil lui Florinel Coman. Cum a pozat iubita fotbalistului

Ioana Timofeciuc este cunoscută pentru stilul ei nonconformist, iar mulți o acuză pe ea pentru căderea de meteorit a mijlocașului de la FCSB pentru care Gigi Becali a avut o ofertă de nouă milioane de euro.

Gigi Becali a fost cel care a anunțat în luna februarie că Ioana este însărcinată, iar Florinel Coman mai are doar câteva luni până când va deveni tată: „Am înțeles că e gravidă fată, ne-am bucurat, nu cred că are o relație tensionată. Nu știu, o să mă interesez, eu m-am bucurat când mi-a zis Meme Stoica că e însărcinată prietena lui, că o să fie bine”.

ADVERTISEMENT

Pe modelul vedetelor din străinătate, Ioana a realizat un pictorial nud deși sarcina este una destul de avansată, iar pozele ar putea stârni multe controverse, iar Florinel Coman apare și el în fotografii.

Ioana Timofeciuc, pictorial nud alături de Florinel Coman. Sursă foto: @ioanatm
Ioana Timofeciuc, pictorial nud alături de Florinel Coman. Sursă foto: @ioanatm

„Salut, bebe. Tati și cu mine abia așteptăm să te cunoaștem, să te îmbrățișăm și să-ți mirosim pielea. 

ADVERTISEMENT

Tu… Tu suflet curat. Știu că avem foarte multe povești pe care să ți le spunem și foarte multe lucruri pe care să le învățăm unii de la alții. Tu ne-ai ales pe noi și noi te-am ales pe tine. Pe viață!”, a scris Ioana Timofeciuc pe Instagram.

Ioana Timofeciuc și Florinel Coman, vacanță în insula Thasos alături de Andrei Miron și soția sa, Adriana

Ioana Timofeciuc și Florinel Coman se află în vacanță în Grecia, în insula Thasos, alături de Andrei Miron și soția sa, care și-ar sărbătorit aniversarea.

Alături de ei s-au aflat și alți prieteni, dar și sora Ioanei, Alexandra Timofeciuc, iar Florinel Coman a avut parte în sfârșit de liniște după un sezon extrem de dificil, în care a trecut prin multe accidentări.

Ioana Timofeciuc și Florinel Coman, distracție în Grecia alături de cuplul Miron
Ioana Timofeciuc și Florinel Coman, distracție în Grecia alături de cuplul Miron.

Ioana Timofeciuc a continuat să își etaleze burtica de gravidă și în vacanța din Grecia și a pozat din nou alături de Florinel Coman.

Ioana Timofeciuc și Florinel Coman în insula Thasos din Grecia. Sursă foto: @ioanatm
Ioana Timofeciuc și Florinel Coman în insula Thasos din Grecia. Sursă foto: @ioanatm.

Florinel Coman a surprins-o pe Ioana Timofeciuc cu o cină romantică pe plajă

Florinel Coman o răsfață cu fiecare ocazie pe noua ei logodnică și viitoare mamă a copilului său, iar în Thasos a surprins-o cu o cină romantică într-un cadru de vis, pe o plajă, înconcurajată de stânci.

Florinel Coman, cină romantică pe plajă alături de Ioana Timofeciuc
Florinel Coman, cină romantică pe plajă alături de Ioana Timofeciuc.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Florinel Coman ar putea să plece împrumut de la FCSB la Farul, iar jucătorul este sfătuit de Florin Gardoș să accepte această variantă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT