I-a salvat Gustavo! Craiova se apropie de FCSB şi CFR Cluj

Eduard Popa    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
11/02/2018, 14:45
I-a salvat Gustavo! Craiova se apropie de FCSB şi CFR Cluj

După acest rezultat, Craiova este la patru puncte în spatele celor de la FCSB, cu 47, şi la şase de liderul CFR Cluj. Sepsi e pe 12, cu 18 puncte.

Echipele de start:

CS U Craiova (3-4-3): Mitrovic – Popa, Kelic, Tiago Ferreira – Martic, Mateiu, Zlatinski, Briceag – Gustavo, Mitriţă, Băluţă

Sepsi (4-2-3-1): Rîmniceanu – Dalmau, Viera, Obisevac, Sato – Gorrin, Petrovikj – Oliveira, Tandia, Hamed – Kuku
 


CRAIOVA – SEPSI LIVE STEAM LIGA 1 BETANO. Antrenorul Craiovei, Devis Mangia, are de pregătit un meci dificil cu o echipă necunoscută. Sepsi a făcut un număr impresionant de achiziţii, a câştigat în primul meci din 2018 cu ACS Poli TImişoara şi se anunţă o echipă greu de bătut în ultimele runde dinainte de sistemul cu playoff şi playout. VEZI MECIUL LIVE STREAM AICI

CRAIOVA – SEPSI LIVE STEAM LIGA 1 BETANO.”Este greu să pregătim meciul pentru că nu avem prea multe materiale video despre noul Sepsi”, a mai spus italianul de pe banca CS U Craiovei despre echipa care a schimbat 12 jucători în această pauză de iarnă.

CRAIOVA – SEPSI LIVE STEAM LIGA 1 BETANO. Mangia, dubii înprivinţa primului “11”

CRAIOVA – SEPSI LIVE STEAM LIGA 1 BETANO. Alexandru Băluţă revine la primul meci din 2018 de pe noul „Oblemenco”, după suspendarea din partida cu Dinamo. Mangia va avea acum o misiune dificilă în alcătuirea primului 11, după ce Mitriţă, Gustavo şi Bărbuţ au arătat excelent în derby-ul cu Dinamo. ”Este clar că nu este o decizie uşor de luat”, a spus Devis Mangia, completat de Cristi Bărbuţ: ”Mă bucur că îl punem în aceasta situaţie grea de a alege. Este benefică această concurenţă”.

CRAIOVA – SEPSI LIVE STEAM LIGA 1 BETANO. De partea cealaltă Eugen Neagoe laudă formaţia alături de care a ieşit campion al României la începutul anilor ’90. ”Craiova e echipă la care am jucat foarte mulţi ani, cu ea am obţinut trofee, nu mi-aş dori să joc împotriva lor, să fiu adversarul lor, dar asta este viaţa. Formează o echipă bună în acest moment, una dintre cele mai bune echipe din campionatul nostru, dar asta nu înseamnă că nu vom încerca şi vom face tot ce depinde de noi să ne întoarcem cu un rezultat bun”, a spus antrenorul lui Sepsi. În partida tur CS U Craiova a câştigat în deplasare un meci spectaculos, scor 3-2. Golurile învingătorilor au fost înscrise de Burlacu, Vagenin şi Bancu, în timp ce la covăsneni au marcat Hadnagy şi Astafei.

Ştirea MOMENTULUI

FC Voluntari l-a refuzat pe Mihalcea de la FCSB: “Nu s-au ţinut de cuvânt”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.