Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu a răbufnit! Critici publice pentru doi fotbaliști de la Universitatea Craiova: „Mă deranjează! E prea mult”

După meciul pierdut de Universitatea Craiova cu CFR Cluj 0-1, Sorin Cârțu a răbufnit și a criticat doi fotbaliști ai formației din Bănie.
26.04.2024 | 12:44
Sorin Cartu a rabufnit Critici publice pentru doi fotbalisti de la Universitatea Craiova Ma deranjeaza E prea mult
Sorin Cârțu a răbufnit după înfrângerea suferită de Universitatea Craiova. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu nu a mai rezistat și a răbufnit după înfrângerea suferită de Universitatea Craiova cu CFR Cluj, scor 0-1. Analistul FANATIK a criticat dur doi fotbaliști ai oltenilor după golul marcat de Bîrligea.

Sorin Cârțu a răbufnit! Critici publice pentru doi fotbaliști de la Universitatea Craiova: „Mă deranjează! E prea mult”

Sorin Cârțu a răbufnit după golul primit prea ușor de Universitatea Craiova. Analistul FANATIK este de părere că toate fazele importante ale ardelenilor au venit de pe partea lui Bancu și a lui Badelj.

ADVERTISEMENT

Cârțu a fost foarte supărat, după faza golului, pe Crețu și Badelij care nu au jucat faza până la capăt, așa cum ar trebui în mod normal, având în vedere că era un moment critic care se desfășura în careul oltenilor.

“Dacă te uiți la acțiunile lor finalizate vin de pe partea lui Bancu și a lui Badelj. Badelj mi s-a părut cam neinspirat și lent.

ADVERTISEMENT

Și el și Zajkov blocați de foarte multe ori în duelurile pe care le-au avut cu adversarii. I-au blocat foarte ușor, cu șmecherie din partea atacanților de la CFR Cluj și au cedat foarte ușor.

La faza golului m-a deranjat foarte mult atitudinea pe care au avut-o Badelj și Crețu. Sunt lucruri specifice pe faza defensivă. Trebuie să o joci până se termină pericolul. Pericolul nu era deloc eliminat.

ADVERTISEMENT

Mingea era aproape de 16 metri, apoi de bara porții tale, chiar dacă era o poziție laterală. Să te prindă în halul ăla static doi jucători, mi se pare prea mult să accepți așa ceva”, a spus Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA.

“Au fost dominați la mijloc”

“La faza lui Mogoș nu a fost vina lui Bancu, ci a lui Houri care l-a lăsat singur. Sunt niște reguli simple. Când ești la 16 metri cu un adversar, nu-l mai părăsești.

ADVERTISEMENT

Cum a fost și la Bîrligea, când trebuia să vină la dublaj Badelji. Dublajul se face din toate părțile, interior spre exterior și invers. Ca fundaș avea această obligație să asigure poarta. 

Mie mi-a displăcut că au fost tot timpul dominați pe axul central. Sunt doi jucători la CFR Cluj cu calitate și cu forță.

Parcă au vrut să își marcheze teritoriul și au venit cu faze dure. Au fost și acceptate de Kovacs, dar nu în sensul în care trebuia să ia măsuri”, a mai spus Cârțu la FANATIK SUPERLIGA.

Analiza lui Sorin Cârțu după Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1

ADVERTISEMENT