Fotbal intern

Surprizele oltenilor pentru fani! Azi, Craiova – Slavia pe noul “Ion Oblemenco”. Cum arată vestiarul

Se inaugureză noul "Ion Oblemenco", iar oltenii vor găzdui un amical cu Slavia Praga.
10.11.2017 | 08:07
Surprizele oltenilor pentru fani Azi Craiova  Slavia pe noul Ion Oblemenco Cum arata vestiarul
ADVERTISEMENT

Oficialii celor de la Universitatea Craiova le-au pregătit surprize fanilor care vor veni la evenimentul din această seară. Se schimbă desing-ul autocarului echipei, site-ul clubului va avea o altă denumire şi va fi mai uşor de accesat ca până acum de pe telefoane mobile sau tablete. Vestiarele jucătorilor au fost deja pregătite (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO). 

“Vineri nu veţi face cunoştinţă doar cu noua casă a Ştiinţei, ci şi cu noile ”haine” ale acesteia. Universitatea Craiova va arăta mai bine, mai sexy, mai tânără ca oricând, în ciuda celor 69 de anişori.

ADVERTISEMENT

În fix 24 de ore de la publicarea acestui text, adică mâine, 10 noiembrie, la ora 13, vă vom face publice toate surprizele pe care vi le-a pregătit. Dar, pentru că ştim că oltenii sunt un popor nerăbdător şi curios, vă spunem acum la ce vă puteţi aştepta mâine:
– un nou design al autocarului, care va fi de departe cel mai frumos al unei echipe de Liga I şi vă va încânta pe toţi;
– o nouă mascotă, al cărei nume a fost ales împreună cu voi şi care vă va impresiona nu doar prin aspectul simpatic, ci şi prin talentele sale;
– o nouă adresă de site oficial, care va face trimitere mai directă la istoria uriaşă a clubului nostru;
– apropo, noul site va putea fi citit la fel de uşor şi de bine şi de pe mobil, tabletă sau orice alt device, în afara desktop-urilor;
la acestea, se adaugă îmbunătăţirile pe care probabil le-aţi remarcat deja: schimbarea numelui şi adresei paginii de Facebook, precum şi schimbarea denumirii şi adresei contului oficial de YouTube.
Şi cu siguranţă nu vor fi singurele surprize. Mâine este o zi mare. Nu e doar un meci, nu e doar deschiderea unui stadion, ci este o sărbătoare a tuturor celor cu sufletul alb-albastru, una de care sperăm să ne bucurăm împreună, cu aceeaşi joie de vivre la care nici francezii nu se pricep atât de bine ca oltenii”, 
se arată în comunicatul oltenilor.

Facilităţi la transport pentru Craiova – Slavia

Mai mult, fanii sunt rugaţi să folosească mijloacele de transport în comun care le vor fi puse la dispoziţie după cum urmează:

ADVERTISEMENT

„RAT Craiova anunţă publicul călător că, în data de 10.11.2017, urmare a desfăşurării evenimentului de inaugurare a noului stadion „ ION OBLEMENCO ” şi a meciului Universitatea Craiova – Slavia Praga , se va modifica orarul de funcţionare si frecvenţa de circulaţie a traseelor (E1T, E1R, 20 si 29b) ce tranzitează zona stadionului dupa cum urmează:
– intervalul orar 17:00 – 19:00:
Frecvenţa de 15 minute pentru traseele 20 si 29 b;
Frecvenţa 5 – 6 minute pentru traseele E1T si E1R.
– intervalul orar 22:00 – 23:00:
Frecvenţa de 15 minute pentru traseele 20 si 29 b;
–    frecvenţa 5 – 6 minute pentru traseele E1T si E1R.
RAT Craiova este alături de suporterii echipei de fotbal Universitatea Craiova, care  se întorc pe stadionul Ion Oblemenco, acolo unde “Campioana unei mari iubiri” a scris istorie.”

Partida Craiova – Slavia se va disputa azi, de la ora 20:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT