Life

CRBL, adevărul despre prietenia cu Oase. Ce mărturisire i-a făcut lui Cătălin Măruță despre scandalul dintre ei

CRBL a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre experiența petrecută la Survivor România, dar și despre prietenia pe care a rupt-o cu Oase.
08.05.2022 | 15:31
CRBL adevarul despre prietenia cu Oase Ce marturisire ia facut lui Catalin Maruta despre scandalul dintre ei
CRBL a vorbit despre prietenia cu Oase. Foto: Youtube/ Antena 1
ADVERTISEMENT

CRBL a pus punctul pe i în apariția în podcastul „Acasă la Măruță” vorbind despre Survivor România și relația ruptă cu Oase. Cântărețul nu a evitat acest subiect sensibil, despre care s-au spus extrem de multe lucruri după ce artistul câștigase împreună cu prietenul său competiția Asia Express.

CRBL: „Toți avem în jurul nostru câte un Oase”

Eduard CRBL a spus că el a încercat să facă un prim pas spre împăcarea cu cel cu care a fost prieten mai bine de 15 ani. Tentativa de împăcare nu a avut, însă, succes.

ADVERTISEMENT

Cântărețul îl consideră în continuare trădător pe Oase, ba chiar i-a sfătuit pe internauți să aibă grijă cu cine se împrietenesc că pot da de un Oase în orice moment. Întrebat de Măruță care dintre reality-show-uri i s-a părut mai greu între Asia Express și Survivor, muzicianul a spus că Survivor România este în top.

„Am rămas cumva dezamăgit. Toți avem în jurul nostru câte un Oase. Dacă n-avem, o s-avem, deci aveți grijă. Și eu pot fi la rândul meu un Oase”, a declarat CRBL în podcastul lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Prietenia dintre CRBL și Oase s-a terminat după ce fostul său coechipier de la Asia Express ar fi negociat pe la spate cu producătorii de la Antenă să prezinte sezonul care urma.

De la ce a pornit cearta dintre cei doi

CRBL a declarat că nu a știut despre această înțelegere, aflând că și el ar fi trebuit să prezinte. Din acel moment, artistul îl consideră pe Oase drept Iuda.

ADVERTISEMENT

„Am aşteptat să încasăm marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărţim, jumătate-jumătate. Noi ştiam cumva că va urma să fim coprezentatori la «Asia Express» sezonul 3. Se vehicula deja la interiorul echipei acest subiect.

Bineinţeles că şi oamenii ne-au spus că şi-ar dori să ne vadă prezenţi în Asia Express 3. (…) Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani. A început să vorbească cu «Asia Express» despre contract. A vorbit despre a pleca singur acolo şi au început discuţiile”, spunea CRBL în momentul în care a izbucnit întregul scandal.

ADVERTISEMENT

 

Tags: