Life

Oase rupe tăcerea legat de CRBL de la Survivor România. De ce s-a stricat prietenia lor

Oase și CRBL au reușit să câștige marele premiu de la Asia Express, sezonul 2, doar că la scurt timp după show au încetat să mai fie prieteni. De ce s-au certat cei doi?
21.03.2022 | 22:36
Oase rupe tacerea legat de CRBL de la Survivor Romania De ce sa stricat prietenia lor
Oase, adevărul despre cearta cu CRBL de la Survivor România: ”Este o dezamăgire”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Co-prezentatorul de la Antena 1 rupe tăcerea legat de CRBL, care acum este concurent la un alt show de televiziune, și anume Survivor România. Artistul face parte din echipa Faimoșilor, alături de Cătălin Zmărăndescu și Laura Giurcanu.

Oase, adevărul despre cearta cu CRBL de la Survivor România: ”Este o dezamăgire”

Oase a spus adevărul despre cearta cu CRBL, cu care a participat la Asia Express. Vedeta s-a arătat nemulțumită de faptul că Faimosul din Republica Dominicană a vorbit în urmă cu trei ani despre disputa lor.

ADVERTISEMENT

Ionuț Dongo, așa cum se numește în realitate fostul coleg al cântărețului de la Antena 1, a subliniat că este dezamăgit de comportamentul amicului său. Totodată, fostul participant de la Campionatul Mondial din Japonia a mai subliniat că acesta s-a făcut de râs în public.

„Din punctul meu de vedere, el s-a făcut de râs, el a greșit. Drept urmare, și el s-a simțit prost, a dat un interviu în care el stătea pe canapea și pe care l-a șters două zile mai târziu. Lumea a reacționat la chestia asta.

ADVERTISEMENT

Consider că nu ar fi trebuit să facă niciuna dintre ele. Be a man! Opinia publică, când e o treabă personală pentru mine, nu mă interesează. Eu dorm foarte liniștit noaptea, atât pot să zic. Eu știu ce am făcut și ce nu am făcut.

Pot să spun că este o dezamăgire. Dacă el vrea să ne punem să vorbim, eu sunt pentru. Îmi pare rău că ne-am certat, dar eu am încetat să mai vorbesc cu el, indiferent de ce. Ideea este că da, îi știam familia, copilul.

ADVERTISEMENT

Eu am suferit. La cât de încăpățânat e, eu cred că și-a blocat creierul să nu mă mai vadă vreodată vizual”, a declarat Oase despre cearta cu CRBL, notează click.ro.

Oase și CRBL, câștigătorii de la Asia Express, au fost prieteni 15 ani

Cei doi nu au fost numai colegi la Asia Express, ci și prieteni foarte vechi. Legătura lor a durat 15 ani, dar avea să se rupă după ce au pus mâna pe marele premiu de la Antena 1, în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Oase și CRBL nu au mai păstrat niciun fel de relație și nu s-au mai văzut în ultimii 3 ani. În plus, fostul component al trupei Simplu a luat decizia să se mute din România.

ADVERTISEMENT