Life

CRBL, desființat de Emil Rengle la Survivor România: „Nu-mi place filmul lui”

CRBL este din ce în ce mai contestat de colegii săi Faimoși, la Survivor România. Emil Rengle se declară deranjat de atitudinea cântărețului, mai ales când toți sunt pe trasee.
14.02.2022 | 20:30
CRBL desfiintat de Emil Rengle la Survivor Romania Numi place filmul lui
ADVERTISEMENT

Înaintea jocului pentru imunitate, spiritele par încinse în echipa Faimoșilor. CRBL este văzut cu ochi nu tocmai buni de Emil Rengle și Laura Giurcanu, cei care susțin că artistul trage echipa în jos cu energia negativă.

În același timp, CRBL este de părere că Rengle încearcă să acapareze toată energia grupului prin pozitivismul său, uneori deloc realist.

ADVERTISEMENT

Cei doi au avut o discuție pe această temă, însă Emil nu i-a spus lui CRBL în față tot ce a declarat despre el la testimoniale. Dansatorul a vorbit în termeni destul de duri despre coechipierul său.

CRBL începe să îi indispună pe Emil Rengle și Laura Giurcanu de la Survivor România

A spus că nu este deloc în măsură să ofere sfaturi, asta deoarece nu prea aduce puncte și nu vrea să fie în filmul lui. Și Laura crede că dansurile și vociferările lor în timpul jocurilor ajută echipa, creându-se o energie prin care cei din tabăra adversă pot fi intimidați.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Războinicii îi critică pe Faimoși spunând că sunt prea serioși și nu țin deloc la caterincă. Remarca a fost făcută de Elena Matei, care a spus că nu se poate glumi cu vedetele și că ea și echipa ei s-au purtat de fiecare dată decent. Această observație a fost făcută în urma quiz-ului amuzant pe care l-au avut în ediția din 13 februarie.

„Noi chiar ne-am comportat decent. Ei nu știu să râdă, sunt foarte duri”, a spus Elena Matei.

ADVERTISEMENT

„Nu prea mai avem hrană. A fost foarte greu să vedem carnea aceea, pe care au câștigat-o Războinicii.

CRBL devine un personaj destul de recalcitrant. Mă deranjează felul în care se comportă la traseu. Te bagă în filmul lui, care nu este un film bun. Nu-mi place filmul lui CRBL. El nu aduce puncte. Dacă ar fi un om care să aducă puncte, le-aș  lua sfaturile ca atare”, a spus Emil Rengle despre CRBL, fără menajamente.

ADVERTISEMENT

„Hai să nu ne obligăm să fim unii ca alții”

„E un haos pozitiv la Războinici și cred că Faimoșii se înmoaie. Eu nu vreau să mai aud replică din aia înainte… Moamă, avem 3-0, câștigăm.

Hai să ajungem la baza aia… Să nu ne obligăm să fim unii ca alții”, i-a spus CRBL lui Rengle, reproșându-i că spiritul lui zen nu face bine tuturor și că unii concurenți ajung să se plafoneze bucurându-se înainte de vreme de victorie.

În competiție au intrat 4 concurenți noi, doi la Războinici, doi la Faimoși. Natalia Duminică și Marian Drăgulescu fac parte de ieri din echipa vedetelor. De asemenea, din tabăra albastră fac parte Oana Ciocan și Doru Răduță, care s-au descurcat destul de bine în primele lor intrări pe trasee.

ADVERTISEMENT