Life

CRBL, în pragul divorțului! Artistul a spus de ce a fost la un pas să se despartă de soția lui, după 15 ani

CRBL a dat declarații vorbit despre momentele mai dificile din relația sa, atunci când a fost la un pas să divorțeze de Elena, femeia care îi este alături de 15 ani.
13.06.2022 | 10:48
CRBL in pragul divortului Artistul a spus de ce a fost la un pas sa se desparta de sotia lui dupa 15 ani
Artistul a fost la un pas să divorțeze de Elena. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

CRBL a vorbit despre faptul că a fost la un pas de divorț de soția lui, la începutul relației. Artistul a dezvăluit că au avut certuri intense și, la nervi, fie el sau o soția lui, au spus că vor divorța.

CRBL, aproape de divorț! „Am avut momentele noastre de cumpănă”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat și iată că cei doi sunt împreună de 15 ani și se înțeleg de minune, după cum mărturisește chiar CRBL de la Survivor.

ADVERTISEMENT

Totuși, chiar dacă s-au certat și au avut diferențele lor, CRBL a mărturisit că el și soția lui nu a stat niciodată separați în cei 15 ani de relație, conform Viva.

Discuțiile referitoare la divorț au avut loc mai ales în primii ani de căsătorie, dar acum nu mai poate fi vorba despre așa ceva, a mai mărturisit cântărețul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

„Separați nu am stat niciodată, dar discuții despre divorț am avut, însă spuse la nervi, așa cum se face în orice familie. Asta a fost în primii ani. Acum nu mai este cazul de astfel de discuții”, a spus el.

Acum, lucrurile între CRBL și soția lui sunt mai bine ca niciodată, iar cei doi încă descoperă lucruri interesante unul despre altul.

ADVERTISEMENT

CRBL, adevărul despre căsnicia sa. Artistul a fost la un pas să divorțeze de Elena

Mai mult, artistul spune că Elena este cea mai bună prietenă a lui și pot vorbi despre orice. Relația lor funcționează după atâția ani deoarece au găsit un numitor comun și au fost dispuși să se schimbe unul pentru altul.

„Suntem foarte bine. Nu pot spune că n-am avut și noi momentele noastre de tensiune sau de cumpănă. Suntem oameni, dar, cu ajutorul comunicării, am trecut peste.

ADVERTISEMENT

A trebuit să mă schimb și eu pentru ea, și ea să se schimbe pentru mine. A trebuit să găsim numitorul comun pentru a merge mai departe. Încă mai descoperim lucruri frumoase unul la altul”, a mai dezvăluit el pentru sursă.

CRBL a spus că nu a fost niciodată gelos pentru că soția lui nu i-a dat motive și același lucru a fost și în cazul lui. Acesta a numit-o pe soția lui o eroină și a spus că viața lor nu este una monotonă așa că nu au cum să te plictisească.

ADVERTISEMENT
Tags: