Life

Creatura ciudată descoperită de un bărbat în pădurea din spatele casei. Ce i-a spus veterinarul

Viețuitoarea neobișnuită găsită de un bărbat în pădurea de lângă locuința sa. Ce i-a transmis veterinarul după vizita în cabinet.
27.08.2023 | 09:35
Creatura ciudata descoperita de un barbat in padurea din spatele casei Ce ia spus veterinarul
Viețuitoarea neobișnuită găsită de un bărbat în pădurea de lângă locuința sa. Ce i-a transmis veterinarul. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Creatura ciudată descoperită de un bărbat în pădurea din spatele casei. Ce i-a spus veterinarul care a examinat-o și care i-a prescris imediat un tratament pentru a o salva. A fost hrănită luni întregi cu biberonul.

Viețuitoarea neobișnuită găsită de un bărbat în pădurea de lângă locuința sa. Ce i-a transmis veterinarul

Viețuitoarea neobișnuită găsită de un bărbat în pădurea de lângă locuința sa. Inițial, aceasta semăna cu un pui de maimuță, însă ce i-a transmis veterinarul avea să-l dea peste cap. Se pare că realitatea era cu totul alta.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației Housejogger, proprietarul casei din Statele Unite ale Americii salvase de multe ori pisici și câini, fiind o persoană inimoasă care iubește animalele și pe care le îngrijește cu dragoste de fiecare dată.

Doar că de această dată avea să se înșele legat de creatura sălbatică pe care o salvase. Sursa menționată mai arată că, bărbatul a mers la veterinar pentru a fi examinată. Medicul i-a spus atunci cu o voce îngrijorată un lucru neașteptat.

ADVERTISEMENT

„Știu că nu e vina ta, dar ai făcut o greșeală extraordinară…”, a fost replica pe care bărbatul din America a auzit-o în privința micuței viețuitoare pe care o găsise în pădurea din spatele casei sale.

A continuat să o îngrijească, să o hrănească cu biberonul și să-i dea tratamentul prescris de medicul veterinar până într-o zi când a realizat cu ce are de a face. Creatura s-a transformat treptat într-o veveriță.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul animal sălbatic s-a împrietenit rapid cu salvatorul său. Și nu este singura persoană care s-a confruntat cu această situație. De-a lungul vremii mulți oameni au realizat că au salvat creaturi despre care nu știau nimic.

Creatura ciudată găsită de bărbat în pădurea din spatele casei sale
Creatura ciudată găsită de bărbat în pădurea din spatele casei sale. Sursa foto: housejogger.com

Animale ciudate, salvate de oameni

O femeie a luat la un moment dat de pe marginea drumului o pisică care părea abandonată, a îngrijit-o, însă veterinarul avea să-i dea o veste suprinzătoare. Și în această situație s-a dovedit că felina era, de fapt, un jaguarundi, o pisică sălbatică de talie mică.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de o persoană din Argentina, pe numele său Florencia Lobo. Aceasta a solicitat indicații de la reprezentanții unei rezervații naturale, animalul sălbatic fiind preluat de aceștia în cea mai mare siguranță.

ADVERTISEMENT