News
notix pixel id

Credeați că le-ați auzit pe toate? O pisică reținută pentru trafic de droguri a evadat dintr-o închisoare de maximă securitate din Sri Lanka

03.08.2020 | 17:25
Credeați că le-ați auzit pe toate? O pisică reținută pentru trafic de droguri a evadat dintr-o închisoare de maximă securitate din Sri Lanka
Pisică scăpată dintr-un penitenciar de maximă securitate. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Credeați că le-ați auzit pe toate? Vă contrazicem! Autoritățile din Sri Lanka au reținut la sfârșitul săptămânii trecute o pisică.

Felina este acuzată nici mai mult, nici mai puțin de contrabandă cu droguri și cartele SIM. Oamenii legii spun că animalul obișnuia să le care într-o pungă de plastic legată la gât.

Atenție! Pisica a fost prinsă de serviciile de informații și închisă în penitenciarul de maximă securitate Welikada din Colombo, capitala țării.

ADVERTISEMENT

Pisică scăpată dintr-un penitenciar de maximă securitate

Nu este primul animal pe care l-au prins  polițiștii din Sri Lanka în ultima perioadă. Aceștia au capturat și un vultur folosit de traficanți pentru a transporta droguri în suburbiile capitalei Colombo.

De remarcat că, felina căra în momentul în care a fost prinsă două grame de heroină, două cartele SIM și un card de memorie.

ADVERTISEMENT

Nu s-a terminat aici! Pisica a evadat din camera în care era închisă în interiorul închisorii, conform unui anunț făcut de polițiști.

Penitenciarul de maximă securitate din Colombo a raportat în ultimele săptămâni o creștere a numărului de persoane care aruncă peste zid, în interiorul închisorii, pachete cu droguri, telefoane mobile și încărcătoare de telefon.

ADVERTISEMENT

Sri Lanka se luptă cu o uriașă problemă a drogurilor, fiind implicați în trafic chiar și ofițeri de la serviciul de combatere a narcoticelor.

Conform ultimelor date ale OMS publicate în 2018, decesele cauzate de consumul de droguri din Sri Lanka au ajuns la 171 sau 0.13% din total.

ADVERTISEMENT

In varsta ajustata rata de deces este de 0.81 la 100.000 de locuitori Sri Lanka, coeficient care ocupă locul 123 în lume.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri