News

Crimă brutală la un hotel din Padina. Trei vedete erau cazate acolo, una dintre ele ar fi fost audiată

Trei bărbați au fost reținuți ca suspecți într-o crimă comisă la un hotel din zona montană Padina, unde erau cazați, printre alții, Alex Velea și Antonia, precum și Alina Eremia.
11.02.2024 | 11:29
Crima brutala la un hotel din Padina Trei vedete erau cazate acolo una dintre ele ar fi fost audiata
Crimă brutală comisă la un hotel din Dâmbovița/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Trei persoane au fost reținute de către polițiști fiind bănuiți că au ucis un bărbat de 41 de ani din Târgoviște, la un hotel din zona Padina, județul Dâmbovița. Potrivit Antena 3 CNN, la hotel ar fi fost cazate și trei vedete care participau la o petrecere organizată acolo.

În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte”, a transmis IPJ Dâmbovița.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, fiind în curs de desfăşurare. Din primele date, rezulte că acestă crimă ar fi survenit în urma unui conflict spontan.

Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani, se află în custodia Poliţiei, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participaţia la comiterea faptei şi să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, au precizat polițiștii dâmbovițeni.

ADVERTISEMENT

Cadavrul a fost dus la Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar surse apropiate anchetei susțin că victima ar fi fost lovită de aproximativ 20 de ori cu o macetă de către agresori, înainte ca bărbatul să moară în fața hotelului.

Aceleași surse susțin că tragedia a avut loc la Hotel Belmont, unde a avut loc o petrecere la care participau cântăreții Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. De altfel, Velea ar fi fost audiat în calitate de martor întrucât s-ar fi aflat în apropierea locului în care a avut loc crima.

ADVERTISEMENT

O altă crimă violentă a avut loc vineri, la Baia Mare, unde un bărbat și-a ucis soția și apoi s-a sinucis. Presa locală a relatat că  femeia ar fi fost înjunghiată, fără milă, de mai multe ori, înainte ca soțul să o stropească cu benzină și să îi dea foc.

Apoi, bărbatul ar fi mers în bucătărie, acolo unde și-a pregătit o funie, punându-și capăt zilelor. La fața locului au fost chemați pompierii, vecinii sesizând mirosul de fum din apartamentul celor doi. Astfel au fost descoperite cadavrele celor doi.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a decis să recurgă la crimă după ce relația cu soția se deteriorase până în punctul în care aceasta a intentat divorțul. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, nu a putut să accepte faptul că soția se va separa de el și a decis să o ucidă, iar apoi să își va viața.

ADVERTISEMENT