News

Crimă la Carei. Doi adolescenți au omorât în bătaie un om. Agresorii s-au filmat în timp ce comiteau fapta

01.10.2019 | 08:50
Doi elevi din Carei s-au filmat în timp ce au omorât în bătaie un om. Sursa foto: jurnaldinrmania.ro
ADVERTISEMENT

Crimă terifiantă la Carei, unde doi elevi de liceu au omorât în bătaie un bărbat de 40 de ani. Chinul bărbatului a continuat ore întregi, iar elevii de liceu s-au fotografiat și s-au filmat în timp ce-l bat pe bărbatul de 40 de ani și, mai mult, aceștia au trimis prietenilor pe Facebook filmulețele și fotografiile!

Doi elevi din Carei s-au filmat în timp ce au omorât în bătaie un om

Anchetatorii nu au precizat cum și-au ales cei doi adolescenți victima, însă cert este faptul că cei doi minori au mers la locuința bărbatului de 40 de ani și au început să-l lovească cu pumnii și cu picioarele, dar și cu o rangă pe care au adus-o cu ei de-acasă, potrivit opiniedecarei.ro.

ADVERTISEMENT

L-au lovit pe bărbat cu ranga în cap, peste picioare, pe trunchi, peste mâini, peste tot. L-au lovit cu pumnii și cu picioarele, până au obosit. Se odihneau puțin, apoi își reluau activitatea criminală odioasă. În tot acest timp, cei doi adolescenți își făceau poze și filmulețe și le trimiteau pe Facebook prietenilor lor.

Doi elevi din Carei s-au filmat în timp ce au omorât în bătaie un om
Doi elevi din Carei s-au filmat în timp ce au omorât în bătaie un om. Sursa foto: portalsm.ro

Cei doi criminali au plecat de la casa victimei lor apoi s-au întors să continue omorul

Unul dintre prieteni se pare că a venit și el la locuința victimei și i-a convins pe cei doi să înceteze și să plece acasă. Elevii și-au luat ranga și au plecat acasă, lăsându-și victima într-o baltă de sânge. A trecut o jumătate de oră, apoi cei doi s-au decis să revină la domiciliul bărbatului, cu tot cu rangă.

ADVERTISEMENT

Au continuat să-l lovească pe bărbatul de 40 de ani tot cu pumnii, cu picioarele și cu ranga. Într-un final, cei doi elevi au plecat acasă extenuați. A doua zi, adolescenții s-au dus la școală fără să știe că mica lor ”distracție” a ucis un om. Au realizat, probabil, ce au făcut atunci când au fost luați din băncile școlii direct de procurorii care i-au acuzat de crimă!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a emis un comunicat de presă în care se precizează că „inculpaţii K.M.N şi K.E., ambii minori, s-au deplasat la domiciliul numitului K.R.A, şi i-au aplicat acestuia mai multe lovituri cu pumnii şi cu un obiect dur-rangă în zona capului, membrelor superioare şi inferioare, precum şi în zona toracică și abdominală” şi se mai arată că „activitatea acestora a fost întreruptă în jurul orei 19.00 de numitul K.G., care le-a cerut celor doi să înceteze loviturile, însă aceștia s-au reîntors la locul faptei în jurul orei 19.45 și după ce l-au dezbrăcat pe numitul K.R.A. au continuat activitatea de lovire pană la ora 20.00, când au părăsit domiciliul victimei”.

ADVERTISEMENT

Colegii celor doi criminali spun că aceștia este posibil să se fi aflat sub influența drogurilor, în timp ce au comis oribila crimă.