News

Crimă oribilă, un bărbat a fost ucis de o tânără pe care a găzduit-o. A vrut să o ajute, după ce femeia se externase de la psihiatrie

Un bărbat a fost ucis de o tânără pe care a găzduit-o. Crima a fost descoperită întâmplător. Ceea ce au găsit polițiștii este cutremurător.
06.03.2024 | 23:07
Crima oribila un barbat a fost ucis de o tanara pe care a gazduito A vrut sa o ajute dupa ce femeia se externase de la psihiatrie
Bărbat ucis de o tânără pe care a găzduit-o. Foto sudinfo.be
ADVERTISEMENT

Un bărbat a fost ucis de o tânără pe care a găzduit-o. A primit-o în propria casă, dorind să îi ofere sprijin, după ce a aflat că femeia tocmai se externase de la Psihiatrie. Bunătatea nu i-a fost răsplătită și din păcate, a sfârșit într-un mod cutremurător.

Bărbat ucis de o tânără pe care a găzduit-o. A fost decapitat

O crimă oribilă a avut loc în orașul Uccle, din Belgia, aici unde un bărbat a fost ucis de o tânără de 35 de ani. Victima are 67 de ani și a fost găsită într-o valiză. Bărbatul a fost decapitat și dezmembrat.

ADVERTISEMENT

Principala suspectă este chiar femeia pe care a ajutat-o. Jessica a ajuns în casa bătrânului după ce se externase de la Psihiatrie. Mai mult, tânără s-ar fi ocupat în trecut cu prostituția și devenise dependentă de droguri.

Cei doi se cunoșteau de mai multă vreme, așa că victimei i s-a făcut milă de fata care avea probleme de natură psihică și a primit-o în casa lui.  Însă, aceasta a ajuns să îl ucidă și să îi tranșeze trupul, pe care mai apoi l-a băgat într-o valiză.

ADVERTISEMENT

Crima a fost descoperită în urmă cu câteva zile, din întâmplare, după ce femeia a sunat la poliție anunțând că se va sinucide, aruncându-se de la etaj. La fața locului au ajuns polițiștii, care au împânzit zona.

În cele din urmă, oamenii legii au reușit să pătrundă în interiorul locuinței. Au fost șocați să descopere părți din corpul bărbatului împrăștiate în apartament și pe un balcon. Altele erau puse într-o valiză, notează Netherlands Posts.

ADVERTISEMENT

Trupul se afla în stare avansată de descompunere

Cadavrul era într-o stare avansată de descompunere. Vecinii au declarat că nu l-au mai văzut pe bătrân de aproximativ două luni. Credeau că este într-un spital ori într-un azil. Ei spun că victima era o persoană liniștită și discretă.

De altfel, tânăra care se presupune că l-a ucis, le-ar fi spus locatarilor din bloc că ar fi nepoata bărbatului. De fapt, cei doi nu erau rude, femeia fiind primită în casă după ce a solicitat ajutorul victimei.

ADVERTISEMENT

„A fost după miezul nopții când o femeie a sunat la poliție pentru a spune că o să sară pe fereastră. (…) Această femeie, o blondă în vârstă de treizeci de ani, este suspectată că l-a ucis pe Jean.

Ea venea regulat de luni de zile (la el acasă), după ce a fost externată de la spitalul de psihiatrie și nu avea unde să stea. Pe lângă trecutul ei psihiatric, femeia era cunoscută și pentru prostituție și dependența ei de droguri”, a informat poliția.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: