News

Criminalul din Timișoara, surprins de camerele de supraveghere. Poliția încearcă să-l prindă, după ce a masacrat doi pensionari

Criminalul din Timișoara, care a masacrat doi bătrâni în propriul lor apartament, este căutat de polițiști. Între timp au apărut filmări cu acesta.
28.06.2023 | 13:51
Criminalul din Timisoara surprins de camerele de supraveghere Politia incearca sal prinda dupa ce a masacrat doi pensionari
Criminalul din Timișoara, surprins de camerele de supraveghere. Foto: Opinia Timișoarei
ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost filmat în momentul în care părăsea locul crimei, de lângă Tribunal. Mai mult, polițiștii au găsit lângă o bancă dintr-un parc o mănușă plină de sânge și au ridicat-o pentru cercetări. Acum, polițiștii au obținut ”semnalmentele fugarului” și se lucrează la întocmirea unui portret robot.

Criminalul din Timișoara, surprins de camerele de supraveghere

”Agresorul este brunet, are aproape 1,80 m înălțime și vârsta între 30 și 35 de ani. În momentul atacului era nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, o bluză de trening cu gluga gri sau vernil și încălțăminte de culoare închisă. Este posibil ca el să fie rănit la mâna dreaptă, aceasta întrucat părea să poarte un bandaj improvizat”, au transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT

Conform presei locale, atacatorul a luat o borsetă cu bani din casa pensionarilor, o pradă de aproximativ 12.000 de lei. Se pare că nepotul femeii s-a luptat cu criminalul, cu toate că acesta avea un cuțit. Oamenii legii au menționat că arma crimei a fost de negăsit momentan, cert e că IML a efectuat deja necropsia celor doi pensionari.

Crima șocantă a avut loc marți seara, 27 iunie. Bătrânii se uitau liniștiți la televizor, însă au fost uciși de infractor, care mai apoi s-a luptat cu nepotul care l-a surprins în flagrant. Bătrânii în vârstă de 75 și 78 de ani vorbeau la telefon cu un nepot din Germania, care a auzit la telefon cum bunicii săi sunt uciși.

ADVERTISEMENT

A sunat imediat un văr, un alt nepot al bătrânilor, care locuia în apropiere. L-a găsit acolo pe criminal, în mijlocul camerei, care l-a atacat, după care a fugit. Incidentul șocant s-a întâmplat chiar în centrul orașului, lângă clădirea Tribunalului Timiș, într-un imobil din Piața Vlad Țepeș, potrivit Opinia Timișoarei.

Polițiștii cred că atacul a fost realizat la pont, pentru că femeia ucisă a fost administratoare și ar fi încasat recent banii de întreținere de la locatari. Polițiștii încearcă acum să-l prindă pe criminal, care momentan e de negăsit.

ADVERTISEMENT

La data de 27 Iunie 2023,în jurul orei 22:30, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din Piața Țepeș Vodă din Timișoara, un bărbat și-a găsit bunicii decedați( un bărbat în vârstă de 75 de ani și o femeie în vârstă de 78 de ani),iar în locuință a surprins o persoană necunoscută care a fugit.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea depistării persoanei și stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit. S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș”, a transmis IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

Polițiștii încearcă acum să afle informații despre identitatea posibilului criminal. Mai mult, rămâne de văzut dacă acesta nu a părăsit țara, în condițiile în care granița spre Serbia e foarte aproape. Între timp, familia victimelor se pregătește de înmormântare.

ADVERTISEMENT