Life

Crina Abrudan arată fabulos la 40 de ani! Fosta prezentatoare de la Antena 1 are un corp de invidiat

Crina Abrudan arată fabulos la vârsta de 40 de ani! Fosta prezentatoare a știrilor din sport de la Antena 1 își menține corpul prin multă mișcare!
03.06.2021 | 13:22
Crina Abrudan arata fabulos la 40 de ani Fosta prezentatoare de la Antena 1 are un corp de invidiat
Crina Abrudan, fostă prezentatoare a știrilor din sport de la Antena 1. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Crina Abrudan este pasionată de sport, iar asta se vede! Pe lângă faptul că este foarte atentă la ceea ce mănâncă, fosta prezentatoare de la Antena 1 trage serios de fiare la sala de fitness. Totuși, există și excepții: nu poate renunța la cartofii prăjiți.

Fosta știristă este mândră de pătrățelele ei și face tot posibilul ca prin mișcare să arate mereu ca la 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Fina lui Cosmin Olăroiu a spus că nu îi place să meargă la sală, dar antrenorii ei de fitness trag mereu de ea și reușesc să o convingă.

Crina Abrudan are pătrățele la 40 de ani

Odată ce ajunge în sala de sport dă totul, iar rezultatele eforturilor sale se văd cu ochiul liber.

ADVERTISEMENT

„Mie nu-mi place să vin la sală și mă motivează băieții. Nu faceți ca mine la capitolul pauze. Pentru că nu-mi place să vin la sală, după o lună se cam vede. Dacă vin la sală, după o lună, se vede, la brațe, la picioare.

Am început să vin la sală pentru tonifiere, nu pentru greutate. Toate femeile ne luptăm cu celulita din cauza alimentației. Iarna sau primăvara când mănânc de toate am celulită. 

ADVERTISEMENT

Îmi plac foarte mult cartofii prăjiți. Aș mânca mereu cartofi prăjiți cu cartofi prăjiți. Primăvara încerc să renunț la cartofii prăjiți. Mă chinui să îi înlocuiesc cu salatele și deja se vede. Dispare celulita”, a povestit Crina Abrudan în reportajul de la sala de fitness difuzat de Antena Stars.

S-a apucat de sală să scape de insomnii

Un alt motiv pentru care îndrăgita vedetă s-a apucat serios de sală este pentru că s-a confruntat foarte multă vreme cu insomniile.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Observator Sport a spus că de când face mișcare doarme foarte bine noaptea. Ea pune asta pe seama sportului, dar mai are de lucru la capitolul alimentație.

A declarat că nu consumă niciodată nimic dimineața, deci pentru ea micul dejun este o poveste. Crina a mai spus de față cu băiatul care o ajută la antrenamente că nu poate renunța absolut deloc la ciocolată.

Uneori simte nevoia să mănânce ciocolată seara și nu se poate abține de la acest deliciu. Antrenorul a sfătuit-o pe vedetă și pe oamenii care au aceeași problemă să încerce să înlocuiască dulciurile, mai ales ciocolata, cu fructele.

 

ADVERTISEMENT