Life

Crina Abrudan, o șefă de temut? Soția lui Gabi Popescu recunoaște: „Ajungeam mereu la conflicte cu angajatele”

Crina Abrudan, soția fostului fotbalist Gabi Popescu, a făcut câteva dezvăluiri, în exclusivitate pentru FANATIK, despre provocările de care s-a lovit în viață.
08.06.2023 | 16:30
Crina Abrudan o sefa de temut Sotia lui Gabi Popescu recunoaste Ajungeam mereu la conflicte cu angajatele
Crina Abrudan, vedetă de televiziune. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Crina Abrudan, fostă concurentă la Survivor România, nevasta cunoscutului fost fotbalist Gabi Popescu, a vorbit despre provocările de care s-a lovit în cariera ei, dar și de ce a fost în competiție cu bărbații din viața ei.

Crina Abrudan, despre Survivor România și lupta dintre sexe

Fosta prezentatoare de știri din sport de la Antena 1 ne-a spus câte ceva și despre scurtul ei parcurs la Survivor România (aproape o lună), show pentru care a mers pregătită psihic poate mai bine ca oricare alt concurent. Vedeta a mărturisit că nici măcar foamea nu a speriat-o atunci când a semnat cu PRO TV pentru a face parte din reality-show-ului din Republica Dominicană!

ADVERTISEMENT

Experiența de la Survivor, însă, nu a fost atât de transformatoare pentru Crina Abrudan cum a fost poate pentru concurenții care au stat mai mult în concurs. Vedeta ne-a explicat și de ce!

Cât ar mai fi rezistat Crina Abrudan la Survivor România?

„Nu pot să spun că m-am redescoperit la Survivor. Eu, fiind fană Survivor România și urmărind sezoanele trecute, știam la ce să mă aștept. M-am setat de acasă. Pot să mă abțin de la mâncare. Nu am o problemă cu asta.

ADVERTISEMENT

Știam ce condiții sunt. Știam dinainte ce mă aștepta. Am plecat setată că o să fac față foamei. Din punctul ăsta de vedere, cred că mai puteam să stau și două luni. Nu, nu mă plângeam de foame sau de frig sau de cald”, a declarat Crina Abrudan, în exclusivitate pentru FANATIK.

Crina Abrudan a fost în competiție cu bărbații din viața ei

Dincolo de Survivor, FANATIK a vrut să știe opinia vedetei legat de curentul feminist, unul tot mai răspândit, dat fiind că ea este văzută de toată lumea drept o femeie extrem de puternică, de fermă în orice decizie ar lua.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă lasă, uneori, imaginea de femeie dură, care știe ce vrea de la viață, Crina Abrudan susține că e bine ca o femeie să îi acorde bărbatului ei locul pe care îl merită. Vedeta pledează pentru ca femeile să nu renunțe la feminitate. Fosta prezentatoare de televiziune a recunoscut că până și ea a căzut în ”capcana” aceasta. A fost în competiție cu bărbații din viața ei, dar și cu femeile.

Din cauza dorinței de a demonstra cât de multe poate să facă, Crina a ajuns să se certe cu angajatele ei. Aceasta a rulat câteva business-uri în trecut, după ce a părăsit lumea televiziunii. Printre afaceri s-a numărat și un loc de joacă pentru copii, căruia pandemia de coronavirus i-a pus, din păcate, lacătul.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să lași bărbatul să fie bărbat. Sunt niște vremuri ciudate pentru noi, ca femei”

„Cred că în ziua de azi, nu știu dacă e un lucru bun, dar, noi, femeile, ne-am antrenat să fim cot la cot cu bărbații. Repet, nu știu cât e de bun acest lucru. Eu, în viața profesională, dar și în viața personală întotdeauna am încercat să demonstrez că ceea ce poate bărbatul, pot și eu. Nu e tocmai bine.

Trebuie să lași bărbatul să fie bărbat. Nu să arăți că poți și tu ce poate el. Sunt niște vremuri mai ciudate pentru noi, ca femei. Uite, multe îmbrățișează curentul ăsta și vor să fie, nu mă refer aici la independență financiară, ci mă refer la faptul că femeia vrea să fie bărbat în ziua de azi. 

Am încercat și eu și mi-a ieșit. Dar… m-am convins în ultima vreme că e bine să o faci cu o oarecare limită, să te păstrezi în perimetrul tău de femeie și de feminitate și să lași și bărbatul să fie în perimetrul lui”, a dezvăluit Crina Abrudan, pentru FANATIK.

Soția lui Gabi Popescu, o șefă pretențioasă, în trecut: „Ajungeam mereu la conflicte, inclusiv cu angajate”

Disputele pe care le-a avut cu oamenii din jurul ei, unele chiar la locul de muncă, au făcut-o pe Crina Abrudan să fie mai tolerantă cu cei din jur, să accepte că nu toată lumea poate să facă totul la fel ca ea sau nici măcar nu ar vrea să facă așa.

„Am fost foarte mult timp în competiție cu bărbații, dar și cu femeile. Am avut mentalitatea că dacă poți să fac un lucru, trebuie să poți să faci și tu și atunci îmi era foarte greu cu oamenii cu care lucram. Eu rezist la orice și când mă implic în ceva mă dedic acolo.

Și aici mai trebuie să pui frână uneori! Și atunci eu nu înțelegeam de ce dacă pot să muncesc eu, nu poți și tu? Și atunci ajungeam mereu la conflicte, inclusiv cu angajate pe care le-am avut.

Mi se părea că dacă pot eu, pot și ele. Am învățat în timp că nu toată lumea e la fel, nu vrea toată lumea la fel. Trebuie să îl accepți pe fiecare în felul lui, așa cum e”, a completat Crina Abrudan, pentru FANATIK.

Fosta prezentatoare de la Observator Sport n-a vrut s-audă niciodată de compromisuri: „Nu te mai poți bucura de ceea ce reușești”

Chiar dacă a reușit să demonstreze că poate fi și femeia-bărbat, Crina nu consideră că a făcut compromisuri de dragul carierei. Ba mai mult, nu ar accepta niciodată să facă lucruri care nu sunt în asentimentul ei, chiar dacă i-ar garanta un succes total. Crina nu ar putea dormi liniștită să știe că a ajuns undeva doar pentru că a fost ajutată.

„Nu prea îmi place să fac compromisuri. Dacă ajungi să faci un compromis, nu te mai poți bucura de ceea ce reușești. Dacă am știut că am fost ajutată de diferite persoane mi s-a părut că n-am ajuns singură acolo. Atunci satisfacția nu mai era atât de mare. Trebuie să înveți și să accepți ajutorul atunci când ți se oferă”, ne-a mai precizat Crina Abrudan.

Vedeta ne-a zis că, la fel ca orice persoană, mai ales cu notorietate, s-a lovit de-a lungul anilor de răutățile și frustrările celorlalți. Cândva, comentariile care se făceau pe la colțuri despre ea o deranjau destul de mult, dar acum preferă să ignore bârfele și să își mute atenția către lucruri pozitive.

Crina Abrudan a plătit un preț pentru faimă: „Au fost răutăți, invidii, m-am lăsat copleșită”

„Încerc să mă protejez cât mai mult în ultima vreme. Cu toții avem dezamăgiri. Nu am în minte exemple acum, dar au fost, răutăți, invidii, astea au fost la ordinea zilei, m-am lăsat copleșită. Dar acum nu mă mai las copleșită de răutățile altora, ci încerc să îmi mut gândurile în altă parte”, a mai spus fosta concurentă de la Survivor România.

Crina ne-a împărtășit și câteva din secretele siluetei sale. Mulți ar zice că vedeta nu se atinge de fast-food, având în vedere felul în care arată! Adevărul e complet diferit. Crina e aproape dependentă de băuturile carbogazoase și nici cu cartofii prăjiți nu îi e rușine!

Vedeta își întreține silueta (și) cu băuturi carbogazoase și cartofi prăjiți

„Nu pot să zic că fac foamea și nici fasting. Dar dacă eu știu sau îmi setez că nu am voie să mănânc un aliment, oricât de mult mi-ar plăcea, nu-l mănânc. E adevărat că, uite, țin post. În perioadele de post, creierul meu știe că nu are voie, nu mă mai gândesc la anumite alimente.

În perioadele de post poți să mănânci în fața mea orice fel de mâncare, căci nu simt că mi-e poftă. În schimb, dacă știu că am voie să mănânc, nu poți să mănânci în fața mea fără să gust și eu. E un fel de antrenament al creierului. 

Dacă e vorba de lucruri nesănătoase… Beau băuturi carbogazoase și de la astea nu mă abțin, dar nici nu vreau. Eu nu beau cafea dimineața… Și atunci trebuie să beau ceva dimineața. În materie de mâncare…

Fără cartofii prăjiți, viața e pustie! Am perioade când mănânc cartofi prăjiți în fiecare zi! Încerc uneori să mănânc mai sănătos… Când mai merg în vacanțe mai scap și în mâncăruri nesănătoase, grăsimi. De obicei, încerc să nu mănânc grăsimi și zahăr”, ne-a mai spus Crina Abrudan.

ADVERTISEMENT