Life

Crina Matei, la un pas să fie spulberată pe trecerea de pietoni, în Eforie: ”Sunt niște giboni care încearcă să ne calce cu mașina”

Actrița Crina Matei a fost la un pas de moarte, astăzi, pe una dintre trecerile de pietoni din stațiunea Eforie Nord, acolo unde un șofer imprudent era să o spulbere.
12.07.2022 | 16:52
Crina Matei a fost la un pas să fie spulberată de un șofer care trecea cu o viteză uriașă pe trecerea de pietoni / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Actriță a Teatrului Stela Popescu din București, Crina Matei este cunoscută în showbiz-ul românesc și pentru calitățile vocale deosebite pe care le are, precum și pentru un fizic care atrage invidia femeilor care au jumătate din vârsta ei. În plin sezon estival, artista s-a mutat pe litoral, unde susține mai multe spectacole și, la câteva ore după ce s-a instalat în Eforie Nord, a avut parte de șocul vieții, din cauza unui șofer imprudent care gonea cu o viteză nefirească în aglomerata stațiune.

Crina Matei, la un pas de tragedie pe trecerea de pietoni, în Eforie

În exclusivitate pentru FANATIK, Crina Matei a vorbit, încă puțin șocată, despre experiența care a fost la un pas să o răpească din lumea celor vii. ”Era să mă calce un cetățean pe o trecere de pietoni de la Eforie Nord. Eu m-am instalat aici, sunt cu programul artistic într-un spațiu minunat. Dar sunt niște giboni care încearcă să ne calce cu mașina, pentru că ei trebuie să meargă cu viteză”, ne-a spus frumoasa actriță a Teatrului Stela Popescu.

ADVERTISEMENT

A decis să meargă la Poliție

Experiența avută pe trecerea de pietoni a făcut-o pe Crina Matei să ia decizia de a merge la Poliție. Nu pentru a-l reclama pe șoferul imprudent, ci pentru a le cere acestora să se implice mai mult în a asigura un trafic rutier rezonabil pentru zona Eforie Nord, una dintre cele mai aglomerate stațiuni ale litoralului românesc.

”Caut acum Poliția din Eforie Nord ca să stabilim niște reguli pe aici. Noi cântăm seara, ne omoară cetățenii pe aici. Ori că sunt cei veniți pe litoral, ori că sunt cei de pe aici, tot așa merg… Și nu, nu cred că l-a deranjat programul pe care l-am avut eu aseară (râde, n. red.), mă îndoiesc că a fost acolo”, ne-a mai spus Crina Matei.

ADVERTISEMENT

”Situația e gravă, de aceea și vorbesc despre ea”

Crina Matei a explicat pentru FANATIK ce a și făcut-o să ia atitudine. Iar actrița ne-a destăinuit că nu se gândește atât de mult la propria persoană, cât la o tragedie care s-ar putea întâmpla cu vreun copil, mai ales că în stațiune sunt destul de mulți.

”Vă zic sincer, experiența de astăzi nu a fost deloc plăcută. Adică, nu am pățit nimic, din fericire, dar bine nu mi-a fost. M-a văzut că eram pe trecere, erau și părinți cu copii, oamenii vin de la plajă totuși… Și trebuie să fii atent, oamenii vin de la soare, sunt obosiți, copiii sunt agitați, se mai smulg din mâini… Nu poți să mergi în halul ăla, cu viteza aia, trebuie un pic de prevenție, totuși. Era să mă izbească pe mine…

ADVERTISEMENT

Oricum, situația e gravă, de aceea și vorbesc despre ea. Lumea trebuie să înțeleagă că trebuie să existe și bun simț în trafic. Mai ales în zonele aglomerate”, a mai spus Crina Matei, în exclusivitate pentru FANATIK.

Crina Matei vrea să îi dea lecții de condus preventiv șoferului imprudent

În altă ordine de idei, cu umorul care o caracterizează pe actriță, Crina Matei știe care este cea mai eficientă rezolvare. Și că o parte a soluției este să îl educe, la prorpiu, pe bărbatul care gonea cu o viteză nefirească prin stațiune și care era să o facă praf și pulbere pe trecerea de pietoni.

ADVERTISEMENT

”Pentru astăzi îl rog pe posesorul autoturismului ce voia cu hotărâre să mă lovească pe trecerea de pietoni, să mă contacteze de urgență la hotelul la care stau, la Eforie Nord, să reînvățăm regulile de circulație, contra unei sume stabilite de mine.

La ce mașină are, sigur și-o permite. Și să nu își facă griji, banii nu sunt pentru mine, sunt pentru o asociație a victimelor accidentelor rutiere, îi va vira el direct, nici nu trec banii pe la mine”, ne-a mai spus Crina Matei.

Crina Matei, show-uri în Eforie pe parcursul verii

Crina Matei va petrece toată vara la Eforie Nord, într-un resort modernizat anul acesta. Și, susține ea, în fiecare seară, invitații vor avea ocazia să se bucure de melodiile pe care le cântă. Iar noi, am adăuga, în timpul zilei vor avea ocazia să o admire și în costum de baie, mai ales că actrița care arată senzațional și pentru o femeie care ar avea jumătate din vârsta ei, este o împătimită a băilor lungi de soare.

”Am început de ieri acest proiect la mare, este un loc extraordinar de frumos, mi-a plăcut la nebunie, voi sta aici până în septembrie. Normal, mai puțin când voi avea spectacole la Teatrul Stela Popescu, atunci voi merge la reprezentații”, ne-a destăinuit Crina Matei.

ADVERTISEMENT