Sport

Povestea magică a lui Cristiano Ronaldo continuă! CR7 a marcat primele goluri în meciul istoric al revenirii la Manchester United. Video

Cristiano Ronaldo s-a întors! Atacantul portughez a marcat la primul meci după revenirea în tricoul lui Manchester United.
11.09.2021 | 18:40
Povestea magica a lui Cristiano Ronaldo continua CR7 a marcat primele goluri in meciul istoric al revenirii la Manchester United Video
ADVERTISEMENT

Manchester United a plătit 15 milioane de euro, în această vară, italienilor de la Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo. Torinezii ar urma să primească încă opt milioane de euro, sub formă de bonusuri.

Crisitano Ronaldo a marcat la primul meci după revenirea în tricoul lui Manchester United

Cristiano Ronaldo și-a trecut numele pe tabela de marcaj la primul meci după revenirea pe „Old Trafford”. Portughezul a dat lovitură în minutele de prelungire ale primei reprize din meciul cu Newcastle, care contează pentru etapa a 4-a din Premier League.

ADVERTISEMENT

În minutul 45+2, la scorul de 0-0, tânărul Greenwood a trimis un șut puternic spre poarta lui Newcastle. Mingea a fost deviată de un adversar, iar traiectoria acesteia l-a derutat pe portarul Woodman, care a respins „balonul” la Cristiano Ronaldo. În final, CR7 a îndeplinit o formalitate, trimițând mingea în plasă.

În minutul 62, Ronaldo a marcat din nou, după o pasă perfectă a lui Shaw.

Cristiano Ronaldo a semnat un contract valabil doi ani cu Manchester United și are un salariu de aproximativ 28 de milioane de euro, pe sezon.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo: „Fanii sunt cheia fotbalului!”

„Așa cum știți, am avut o istorie fantastică la acest club, am venit aici când aveam doar 18 ani, sunt foarte fericit să mă întorc acasă după 12 ani. Mă bucur foarte mult și abia aștept să debutez.

Așa cum știe toată lumea, de când am semnat cu Manchester United la 18 ani, Ferguson a fost «cheia».

ADVERTISEMENT

Îmi aduc aminte că am jucat împotriva acestui club când eram la Sporting și pentru mine Sir Alex este ca un tată în fotbal. M-a ajutat mult, m-a învățat multe și a avut un rol important.

Prin prisma relației noastre, vorbim tot timpul și este o persoană incredibilă, îl plac foarte mult și a fost cheia pentru poziția în care mă aflu acum, cea de a semna cu Manchester United.

ADVERTISEMENT

Cred că este cea mai bună decizie pe care puteam s-o fac, este exact la țintă, în opinia mea. M-am mutat de la Juventus la Manchester, este un nou capitol și sunt foarte mândru și fericit și vreau să fac din nou istorie, să ajut clubul să câștige trofee.

Fanii sunt cheia fotbalului. Acum, cu stadioanele din nou pline de suporteri, nu mai este ca acum un an, cu stadioanele goale. Sunt mândru de faptul că fanii lui Manchester United sunt speciali”, declara Cristiano Ronaldo, după ce a semnat cu Manchster United.

  • 45 de milioane de euro este cota lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota Get’s Bet pentru Leeds – Liverpool: 1,22 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT