Sport

Cristi Balaj a lămurit situația veteranilor Deac și Camora: “Vom discuta cu ei în Spania!”. Exclusiv

Cristi Balaj a vorbit pentru FANATIK despre situaţia veteranilor de la CFR Cluj, Mario Camora şi Ciprian Deac. Preşedintele ardelenilor a declarat că le va propune prelungirea contractelor.
07.01.2024 | 16:20
Cristi Balaj a lamurit situatia veteranilor Deac si Camora Vom discuta cu ei in Spania Exclusiv
Cristi Balaj a lămurit situația veteranilor Deac și Camora: "Vom discuta cu ei în Spania!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este singura echipă din România care va pregăti a doua parte a sezonului în Spania, la Oliva Nova. Ardelenii trebuie să rezolve în această perioadă şi situaţia veteranilor Mario Camora şi Ciprian Deac, a căror contracte expiră în vară.

Cristi Balaj a lămurit situația veteranilor Deac și Camora: “Vom discuta cu ei în Spania!”

Cristi Balaj a lămurit pentru FANATIK situaţia celor doi şi a precizat că CFR Cluj le va propune prelungirea contractelor. Mai mult, după ce se vor retrage din activitate, cei doi vor avea funcţii în cadrul clubului:

ADVERTISEMENT

“Am urmărit și noi știrile și exclusivitățile din mass-media cu privire la situatia lui Deac și Camora. Așa cum am declarat în mai multe momente, suntem consecvenți și vom avea o discuție, în această pauză competițională, la Oliva Nova cu cei doi jucători, din dorința de a le prelungi contractele în calitate de fotbaliști.

Mai apoi, după ce vor decide să agațe ghetele în cui, ne dorim să rămână o parte integrantă a familiei CFR Cluj și să continue în cadrul clubului, așa cum și Ovidiu Hoban își continuă activitatea în cadrul familiei noastre, ajutându-i pe cei mici să devină fotbaliști de renume.

ADVERTISEMENT

Sunt doi jucători care se identifică cu istoria clubului nostru și ne dorim cu adevărat ca experiența și cunoștințele acumulate în cariera lor să aibă o contribuție directă la dezvoltarea clubului pentru care au muncit mai bine de 12 ani”, a spus Balaj pentru FANATIK.

Camora şi Deac, printre cei mai importanţi jucători din istoria lui CFR Cluj!

Mario Camora şi Ciprian Deac sunt cei mai longevivi jucători din lotul ardelenilor. Fundaşul stânga evoluează la CFR Cluj din anul 2011, obţinând între timp şi cetăţenia română, ceea ce l-a făcut eligibil pentru naţionala României.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac a jucat în trei perioade la CFR Cluj, între 2006 şi 2010, 2012-2015 şi din 2017 până în prezent, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria echipei ardelene, alături de care a câştigat şapte titluri de campion al României.

CFR Cluj a bifat două transferuri în intersezon. Ardelenii au dat o super lovitură, reuşind să îl aducă pe Omar El Kaddouri, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK. Ardelenii l-au luat şi pe lusitanul Simao Rocha, un fundaş stânga în vârstă de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj este pe locul doi în SuperLiga, la opt puncte de liderul FCSB. Ardelenii vor juca primul meci oficial al anului pe 21 ianuarie, în deplasare cu “lanterna” FC Botoşani.

  • 2011 este anul în care Mario Camora a semnat cu CFR Cluj
  • 14 ani a jucat Ciprian Deac la CFR Cluj, în cele trei perioade la echipa ardeleană
ADVERTISEMENT