Sport

Cristi Balaj confirmă Fanatik! Mesaj pentru jucătorii nemulțumiți de la CFR Cluj: „Nu-și vor primi banii mai repede dacă depun memorii!”

Cristi Balaj, președintele campioanei CFR Cluj, a vorbit despre problemele financiare cu care se confruntă formația din Gruia și a avut un mesaj tranșant pentru fotbaliștii nemulțumiți.
06.02.2022 | 13:27
Cristi Balaj confirma Fanatik Mesaj pentru jucatorii nemultumiti de la CFR Cluj Nusi vor primi banii mai repede daca depun memorii
ADVERTISEMENT

FANATIK a scris, încă de zilele trecute, despre faptul că CFR Cluj are din noul probleme financiare, motiv pentru care jucătorii nu și-au mai primit salariile de trei luni.

Cristi Balaj, mesaj pentru jucătorii nemulțumiți de la CFR Cluj

Cristi Balaj confirmă FANATIK și susține că fotbaliștii campioanei României nu și-au mai primit de trei luni remunerațiile. Însă, spune că această problemă se va rezolva.

ADVERTISEMENT

Totodată, președintele CFR-ului le transmite jucătorilor nemulțumiți că nu vor rezolva nimic, dacă își vor depune memorii.

„Avem minusurile noastre, dar știm ce avem de făcut în perioada următoare. Există întârzieri salariale, dar jucătorii vor primi banii. Sunt trei luni de întârziere.

ADVERTISEMENT

Jucătorii știu că au mai fost situații de genul ăsta și nu s-au depus memorii. În niciun caz nu-și vor primi mai repede banii dacă își depun memorii și nici nu primesc mai mulți bani.

Eu nu veneam la echipă dacă nu știam că se vor primi banii. Dan Petrescu nu rămânea. Chiar el a spus-o că au mai fost situații de genul ăsta”, a declarat Cristi Balaj, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, parcurs slab în debutul lui 2022

Formația din Gruia a început cu stângul noul an, înregistrând trei remize din tot atâtea meciuri jucate. Ultima remiză a fost înregistrată în fața Universității Craiova, 1-1, care a înscris golul egalizator în minutele de prelungiri.

„Ce mai pot să zic? Al treilea meci egalați în ultimul minut. Vă dați seama starea mea și a jucătorilor. Nu aveam voie să luăm gol, să luăm roșu. Plătim greșelile astea. Au fost prea multe. Craiova merita egalul.

ADVERTISEMENT

Jucătorii au acuzat oboseala. Craiova a început extraordinar repriza a doua și au avut ocazii foarte multe. Nu am mai urcat, nu am mai făcut pressing. Sunt foarte supărat. Programarea noastră a fost făcută extraordinar.

Jucăm peste două zile și mulțumim celor care ne ajută. Eu ajung cu o zi înainte de meci. Mi se pare penibil, dar asta au făcut și data trecută! Nu am timp să mai vorbesc de meciul ăsta. E al treilea meci la rând”, a declarat antrenorul Dan Petrescu, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

În prezent, CFR Cluj se află pe primul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu 60 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: