Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj îi critică pe fanii lui CFR Cluj înaintea meciului cu Dinamo: “Este o tâmpenie ce au făcut! O mare prostie”

Cristi Balaj îi critică pe fanii lui CFR Cluj înaintea derby-ului cu Dinamo pentru gestul față de delegația „câinilor roșii” cu o seară înaintea meciului din Gruia.
23.02.2024 | 13:42
Cristi Balaj ii critica pe fanii lui CFR Cluj inaintea meciului cu Dinamo Este o tampenie ce au facut O mare prostie
Cristi Balaj îi critică pe fanii lui CFR Cluj înaintea meciului cu Dinamo: “Este o tâmpenie ce au făcut! O mare prostie”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj și Dinamo se întâlnesc vineri în Gruia, de la ora 20:00, iar oficialii ardelenilor sunt cu gândul la cele trei puncte. Cristi Balaj i-a criticat pe suporterii trupei antrenate de Adrian Mutu pentru gestul pe care l-au făcut cu o seară înaintea confruntării.

Cristi Balaj îi critică pe fanii lui CFR Cluj înaintea meciului cu Dinamo: „Este o tâmpenie”

Suporterii lui CFR Cluj au mers în miez de noapte la rivalii de la Dinamo București. Ultrașii trupei ardelene au folosit materiale pirotehnice la hotelul unde sunt cazați „câinii roșii”, iar mai târziu au făcut publice și imagini de la fața locului pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj i-a criticat pe fanii lui CFR Cluj pentru gestul făcut la hotelul unde sunt cazați „câinii roșii” în Ardeal. Președintele „feroviarilor” nu este de acord cu modul în care i-au primit pe rivali, deoarece și ardelenii au fost întâmpinați la fel în alte deplasări.

„Mi se pare o tâmpenie, din punctul meu de vedere este o mare prostie. Am văzut imagini, dar și noi am pățit-o. S-a întâmplat de multe ori și nu poți să fii de acord. Nu accepți când ți se întâmplă ție, nu ai cum să fii de acord și dacă au parte de același tratament și adversarele.

ADVERTISEMENT

Nu este normal, este în afara fotbalului din punctul meu de vedere. Îmi este greu să accept asemenea practici”, a declarat Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă doar pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Cristi Balaj, atac la Gigi Becali: „Nu se mai acceptă competiția sportivă”

Președintele lui CFR Cluj l-a atacat dur pe Gigi Becali la ultima ediție a FANATIK SUPERLIGA. Cristi Balaj sare în apărarea Rapidului și spune că patronul de la FCSB apelează la astfel de tehnici în momentul în care simte că poate pierde poziția de lider.

ADVERTISEMENT

„Aș sublinia și rolul presei care mediatizează asemenea personaje, pentru că nu pot să le numesc persoane. Aflăm în momentul în care au vânturi și ce au mâncat la micul dejun. Indiferent de ce fac și ce li se întâmplă în viața lor mediatizăm mai mult decât ar trebui.

În momentul în care simt presiunea rezultatelor sau a adversarelor nu se mai acceptă competiția sportivă și începem să împroșcăm cu noroi. Regăsim cuvinte, oarecum pasaje din viața lor, din ce au făcut de-a lungul timpului. Aceleași persoane le regăsim, dacă veți urmări anii precedenți se vor regăsi aceleași persoane care încep să se plângă, să facă scandal.

ADVERTISEMENT

Din păcate ne simțim și noi atrași în acest joc al unor cuvinte sau fraze reprobabile, tocmai din dorința de a ne proteja, a răspunde sau de a contracara. Nu ascundem că avem impresia că dacă nu spui nimic lumea crede pentru că de la CFR de-a lungul timpului nimeni nu a spus nimic atunci când erau greșeli împotriva CFR-ului”, spune Balaj.

Cristi Balaj I-A PUS LA COLT pe suporterii lui CFR Cluj: “O PROSTIE”

ADVERTISEMENT