Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Preşedintele lui CFR Cluj, atac dur la Gigi Becali: “Când a luat 10-0 în Europa tot a arbitrilor a fost vina?”

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a avut un atac dur la Gigi Becali după ce patronul a lansat acuzele de „omenie”.
23.02.2024 | 11:48
Presedintele lui CFR Cluj atac dur la Gigi Becali Cand a luat 100 in Europa tot a arbitrilor a fost vina
Preşedintele lui CFR Cluj, atac dur la Gigi Becali: “Când a luat 10-0 în Europa tot a arbitrilor a fost vina?”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Reacțiile din partea rivalilor din SuperLiga continuă să apară după ce Gigi Becali a acuzat „omenia” din Giulești de la ultimul meci al Rapidului. Cristi Balaj a avut un atac dur și știe care este explicația din spatele discursului patronului de la FCSB.

Președintele lui CFR Cluj, dur cu Gigi Becali: „Nu se mai acceptă competiția sportivă”

Patronul de la FCSB și-a pus fotbalul românesc în cap după ce a acuzat „omenia” de la Rapid – FC Hermannstadt din Giulești. Cristi Balaj i-a răspuns lui Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct doar pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Președintele de la CFR Cluj spune că Gigi Becali apelează la astfel de tehnici în momentul în care simte că poziția de lider a celor de la FCSB este atacată. Cristi Balaj este de părere că astfel de acuze apar în fiecare sezon din SuperLiga.

„Aș sublinia și rolul presei care mediatizează asemenea personaje, pentru că nu pot să le numesc persoane. Aflăm în momentul în care au vânturi și ce au mâncat la micul dejun. Indiferent de ce fac și ce li se întâmplă în viața lor mediatizăm mai mult decât ar trebui.

ADVERTISEMENT

În momentul în care simt presiunea rezultatelor sau a adversarelor nu se mai acceptă competiția sportivă și începem să împroșcăm cu noroi. Regăsim cuvinte, oarecum pasaje din viața lor, din ce au făcut de-a lungul timpului. Aceleași persoane le regăsim, dacă veți urmări anii precedenți se vor regăsi aceleași persoane care încep să se plângă, să facă scandal.

Din păcate ne simțim și noi atrași în acest joc al unor cuvinte sau fraze reprobabile, tocmai din dorința de a ne proteja, a răspunde sau de a contracara. Nu ascundem că avem impresia că dacă nu spui nimic lumea crede pentru că de la CFR de-a lungul timpului nimeni nu a spus nimic atunci când erau greșeli împotriva CFR-ului”, spune Balaj.

ADVERTISEMENT

„Dacă meritau să joace în Champions League de ce au luat 10-0”

„Au trăit cu impresia sau au rămas cu impresia că CFR a câștigat campionatul datorită arbitrajelor. Și dacă a fost așa, să spunem că au fost greșeli în favoarea sau în defavoarea tuturor echipelor, rezultatele din cupele europene și acolo tot datorită arbitrajului a făcut puncte și a adus puncte fotbalului românesc CFR?

Dacă celelalte echipe ar fi adus jumătate din cât a adus CFR ca număr de puncte în acest moment ne-am fi situat diferit față de poziția pe care o ocupăm. Din păcate avem nevoie de a disputa mai multe meciuri pentru a ajunge în grupele competiților europene.

ADVERTISEMENT

În ultimii șase ani CFR a luat de cinci ori. Sunt aceeași oameni care vă dezamăgesc prin afirmațiile pe care le fac. Începe același joc, scenarii. Vin și întreb pe cine a oprit în cupele europene să facă mai multe puncte, tot arbitrii?

Dacă meritau să joace în Champions League de ce au luat 10-0 în două meciuri tur-retur? Dan Petrescu răspundea la atacurile care au apărut. În acest moment nu este Dan Petrescu, Dan Petrescu din fericire pentru fotbalul românesc s-a calificat în sferturile competiției în care se află și nu putem decât să ne bucurăm.

În acest moment nu este Dan Petrescu și sunt aceleași idei, nemulțumiri și probleme. Cine sunt inițiatorii, dar greșeli există pentru că și noi ne-am plâns. Țintă este fiecare echipă care are șanse să îi ajungă, nu avem motive? Inventăm. Ne-am plictistit oarecum”, a declarat președintele ardelenilor.

Cristi Balaj, ATAC FARA PRECEDENT la Gigi Becali IN SCANDALUL “OMENIA”

ADVERTISEMENT