Sport

Conducerea anunță schimbări masive de lot la CFR Cluj: “Vor fi rezilieri în următoarea perioadă, suntem în discuții cu jucători importanți”

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, anunță plecări în lanț de la campioana României, iar în vară vor veni jucători importanți cu care ardelenii să se bată în grupele cupelor europene.
13.03.2022 | 11:27
Conducerea anunta schimbari masive de lot la CFR Cluj Vor fi rezilieri in urmatoarea perioada suntem in discutii cu jucatori importanti
CFR Cluj s-a distanțat din nou la zece puncte de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a reușit prima victorie în playoff-ul Casa Pariurilor Liga 1, 3-1 cu FC Voluntari, însă campionii României sunt extrem de nemulțumiți de înjumătățirea punctelor.

Cristi Balaj anunță plecări în masă de la CFR Cluj: „În perioada următoare o să mai fie rezilieri”

CFR Cluj vrea să reducă cheltuielile legate de salariile jucătorilor, iar primele mutări în acest sens au fost rezilierile lui Denis Alibec și Mike Cestor.

ADVERTISEMENT

Campioana României a transferat nu mai puțin de patru jucători africani tineri, iar CFR Cluj vrea să se orienteze din ce în ce mai mult către jucători U21: „Fondul salarial a scăzut, iar numărul jucătorilor pe care putem să-i folosim este mai mare, pentru că am adus jucători U21 sau jucători formați la club, cum este Sergiu Buș”.

Cristi Balaj vede partea plină a paharului și se bucură că echipa nu mai are meciuri din trei în trei zile, iar din punct de vedere fizic lucrurile stau mult mai bine.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, nu mai jucăm într-o competiție europeană, dar, din fericire, nu mai avem nici acea oboseală acumulată pe care o aveam când jucam din trei în trei zile”.

Cristi Balaj anunță noi transferuri la CFR CLUJ: „Suntem în discuții cu jucători importanți”

Chiar dacă vor mai pleca jucători de la CFR Cluj, președintele ardelenilor a dezvăluit că în vară va fi o campanie furibundă de transferuri pentru ca echipa să poată face față în cupele europene.

ADVERTISEMENT

„A scăzut media de vârstă, a crescut talia și în perioada următoare o să mai fie rezilieri. Pentru campania de vară, ne-am făcut o imagine despre pozițiile pe care trebuie să le acoperim sau să le îmbunătățim.

Suntem în discuții cu jucători importanți. Încercăm să facem o echipă competitivă pe plan internațională pentru că jocurile din Europa din sezonul acesta nu au fost așa cum ne-am dorit”, a declarat președintele Cristi Balaj la Digi Sport.

ADVERTISEMENT
Tags: