Sport

Cristi Balaj și Gigi Becali, dialog surprinzător de 38 de minute! „Am căzut într-o capcană!”

Cristi Balaj și Gigi Becali au fost implicați într-un scandal imens în această săptămână, ambii făcând declarații publice extrem de dure. Lucrurile s-au lămurit însă acum după o discuție telefonică de 38 de minute.
24.02.2024 | 18:54
Cristi Balaj si Gigi Becali dialog surprinzator de 38 de minute Am cazut intro capcana
Cristi Balaj și Gigi Becali, dialog surprinzător de 38 de minute!
ADVERTISEMENT

Primul care a atacat a fost Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, care a lansat un atac dur la adresa lui Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA referitor la procesul câștigat de patronul FCSB la CEDO.

Cristi Balaj și Gigi Becali, dialog surprinzător de 38 de minute!

Imediat după asta, Gigi Becali nu i-a rămas dator și l-a desființat pe Cristi Balaj, într-un scurt interviu pentru FANATIK. Omul de afaceri i-a transmis fostului arbitru să „vorbească despre Meme sau despre cei care sunt de teapa lui. El despre mine nu are ce să vorbească. În ceea ce priveşte câştigul (n.r. de la CEDO), eu am câştigat pe articolul 6, m-aţi înţeles?

ADVERTISEMENT

(…) El cu mine are treabă? Este obraznic, cu cei de nasul lui trebuie să vorbească. Cu mine vorbeşte de fotbal? El trebuie să vorbească despre directori tehnici, nu despre patroni.

Are nebunie la cap dacă vorbeşte despre patroni, înseamnă că are ceva la cap. Nu cred că l-a pus Neluţu Varga. Este prea cuminte om ca să îl pună. Se crede el prea important.

ADVERTISEMENT

Mereu s-a crezut prea important. Probabil acum, pentru că el crede că mai are CFR Cluj şanse la titlu. El încearcă să manipuleze play-off-ul. Eu îi bat la fotbal şi la revedere!”.

Cristi Balaj și Gigi Becali s-au împăcat după un dialog de 38 de minute!

În cele din urmă, cei doi au reușit să discute la telefon preț de 38 de minute. Dialogul a avut loc chiar înaintea victoriei lui CFR Cluj cu Dinamo, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

„Înainte să vin la stadion, am vorbit aproximativ 38 de minute la telefon cu Gigi Becali. Am avut o discuţie mai mult decât frumoasă şi mi-a explicat argumentele, îi dau dreptate.

Clar am căzut într-o capcană a jurnaliştilor, nu am fost atent şi m-am trezit într-un subiect care nu mă privea, motiv pentru care îi cer scuze, pentru că e important să recunoşti atunci când greşeşti şi mi-a plăcut, repet, dialogul pe care l-am avut.

ADVERTISEMENT

Am apreciat onestitatea, cuvintele pe care mi le-a adresat şi mă simt obligat ca să prezint aceste scuze”, a spus Cristi Balaj la Prima Sport.

ADVERTISEMENT