Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, distrus în direct de un rival din SuperLiga: „După ce a furat, îl prezentăm ca pe un erou, ca pe o victimă”

Gigi Becali a fost „mitraliat” în direct de conducătorul unei rivale din SuperLiga. Patronul e acuzat că „hoțul strigă hoții”.
23.02.2024 | 11:31
Gigi Becali distrus in direct de un rival din SuperLiga Dupa ce a furat il prezentam ca pe un erou ca pe o victima
Gigi Becali, distrus în direct de un rival din SuperLiga: „După ce a furat, îl prezentăm ca pe un erou, ca pe o victimă”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a primit o replică dură din partea unui rival din SuperLiga. Patronul FCSB-ului este acuzat că a furat, iar acum arată cu degetul către adversarele roș-albaștrilor din campionat.

Atac devastator la adresa lui Gigi Becali. Patronul FCSB e acuzat că a furat!

Cristi Balaj sare în apărarea Rapidului! Președintele lui CFR Cluj a pus tunurile pe Gigi Becali, care a insinuat că alb-vișiniii beneficiază de „omenii” în anumite meciuri, cum ar fi cu Hermannstadt sau UTA Arad.

ADVERTISEMENT

„Din păcate un rol negativ îl are și mass-media pentru că îl mediatizăm mai mult decât ar trebui. Venim și mințim că am câștigat procesul (n.r. – procesul câștigat de Becali la CEDO). Procesul l-ai câștigat că a durat mai mult la instanță. Condamnarea trebuia să ți-o dea mai repede. Ea există, e corectă. Doar că a durat prea mult procesul și aici îi dăm și noi dreptate.

Și văd niște titluri, în care dacă nu citești conținutul articolului poate să creeze confuzie. N-ai câștigat nimic. A durat prea mult procesul. Și aici îi dăm dreptate. Pentru că trebuia să fie condamnat așa cum a fost condamnat mai repede. A primit un euro despăgubire și acum vrea să ceară milioane de la statul român.

ADVERTISEMENT

După ce instanța a spus că ai furat, acum mai vrei să iei și alți bani de la statul român. Și îl prezentăm ca pe un erou și ca pe o victimă”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„M-am perindat și eu în lumea asta”

E război total în fotbalul românesc pe finalul sezonului regulat. Gigi Becali a primit un răspuns pe măsură și din partea lui Dan Șucu. Patronul Rapidului, principala contracandidată a FCSB-ului în lupta la titlu, a fost însă temperat de Florin Prunea. 

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj este însă de partea alb-vișiniilor, echipă cu care CFR Cluj a făcut multe afaceri în ultima vreme. În ultimele două sezoane, din Gruia, în Giulești, au ajuns Marko Dugandzic, Chris Braun, Claudiu Petrila, Ermal Krasniqi și Alexandru Ioniță.

(n.r. – Declarațiile lui Gigi Becali au fost prezentate de toată presa din România) Cristi, tu ai înțeles ce vreau să spun. Eu nu acuz presa din România. O parte din mass-media, pe care o cunoaștem foarte bine. Întâmplarea face că m-am perindat și eu în lumea asta în care erau jurnaliștii.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Dar te-a enervat tare Gigi Becali) M-ați încurajat voi. Ascultându-vă aveți opinie asemănătoare. S-a nimerit să fie asemănătoare. Deranjat e prea mult spus. Nu mă mai deranjează nimic când vine ceva din direcția aia. Doar că uneori reacționez și nu îmi face cinste.

(n.r. – O să îți auzi acum…) Câte minciuni am auzit despre mine… Nu mă mai miră nimic”, a adăugat președintele lui CFR Cluj.

CFR Cluj, care diseară are meci cu Dinamo, acasă, de la ora 20:00, este pe locul 3 în SuperLiga. Ardelenii au 45 de puncte, cu trei mai puține decât Rapid și cu zece mai puține decât liderul FCSB.

Cristi Balaj, ATAC FARA PRECEDENT la Gigi Becali IN SCANDALUL “OMENIA”

ADVERTISEMENT