Sport

Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost desfiinţat de Cristi Balaj la Fanatik SuperLiga: “Un obraznic care se bagă în seamă! Are nebunie la cap”. Exclusiv

Gigi Becali i-a dat replica lui Cristi Balaj, cel care a lansat un atac dur la adresa patronului FCSB la FANATIK SUPERLIGA referitor la procesul câştigat la CEDO de latifundiar.
23.02.2024 | 15:18
Gigi Becali prima reactie dupa ce a fost desfiintat de Cristi Balaj la Fanatik SuperLiga Un obraznic care se baga in seama Are nebunie la cap Exclusiv
Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost desfiinţat de Cristi Balaj la Fanatik SuperLiga: "Un obraznic care se bagă în seamă! Are nebunie la cap". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj l-a desfiinţat pe Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, spunând că patronul FCSB pozează în erou după ultima decizie CEDO, deşi el a fost condamnat în mod corect.

Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost desfiinţat de Cristi Balaj la Fanatik SuperLiga: “El despre mine nu are ce să vorbească”

Contactat de FANATIK, Gigi Becali i-a dat replica preşedintelui de la CFR Cluj, căruia i-a transmis că este obraznic şi trebuie să vorbească de oameni de teapa lui. Apoi, patronul FCSB a explicat cum o să îşi recupereze banii de la statutul român, pe cale civilă:

ADVERTISEMENT

“Hai să îţi spun ceva. Balaj să vorbească despre Meme sau despre cei care sunt de teapa lui. El despre mine nu are ce să vorbească. În ceea ce priveşte câştigul (n.r. de la CEDO), eu am câştigat pe articolul 6, m-aţi înţeles?

Bun, eu am câştigat şi eu fac acum revizuire pe cale civilă să îmi iau înapoi banii. E adevărat, pe cale penală poate să îmi dea cineva puşcăria înapoi? Nu poate. Pe mine mă interesa să câştig banii. 

ADVERTISEMENT

Eu o să cer banii înapoi şi o să îmi iau banii înapoi că asta mă interesa. Balaj habar n-are. Ştie Balaj? Pe mine mă interesează să îmi iau banii. Şi asta o să fac. Care e treaba lui Balaj?

“Este obraznic! Are nebunie la cap dacă vorbeşte de patroni”

El cu mine are treabă? Este obraznic, cu cei de nasul lui trebuie să vorbească. Cu mine vorbeşte de fotbal? El trebuie să vorbească despre directori tehnici, nu despre patroni.

ADVERTISEMENT

Are nebunie la cap dacă vorbeşte despre patroni, înseamnă că are ceva la cap. Nu cred că l-a pus Neluţu Varga. Este prea cuminte om ca să îl pună. Se crede el prea important. 

Mereu s-a crezut prea important. Probabil acum, pentru că el crede că mai are CFR Cluj şanse la titlu. El încearcă să manipuleze play-off-ul. Eu îi bat la fotbal şi la revedere! 

ADVERTISEMENT

“O să iau banii şi o să vadă nenea Balaj cum o să-i iau şi n-o să înţeleagă”

Dacă habar n-are de lege să nu mai vorbească. Bine mă, am câştigat, iau banii înapoi pe cale civilă? Nu o să fie 10 milioane, o să vedem cât o să fie. Dar o să fie banii plus penalităţi şi dobânzi.

Cum au stat la ei, aşa o să vină la mine. Probabil o să dureze vreo doi ani. Banii o să îi iau. Dar scrie acolo «Condamnă statul român pe articolul 6»? A câştigat Becali pe articolul 6? Vine în ţara lui şi face revizuire pe cale civilă. 

100% o să câştig. E o hotărâre pilon pentru toată România. Cu aplicare la toată lumea. Pe ce mi-au luat mie banii? Cine a fost vinovat? Am fost eu? Acum o să îmi iau banii cu penalităţi şi dobânzi. Că asta mă interesa.

Puşcăria nu poate nimeni să mi-o ia înapoi. Şi atunci mai rămân banii. Asta o să fac. Atâta mi-a rămas. Puşcăria s-a dus, la revedere! O să iau banii şi o să vadă nenea Balaj cum o să-i iau şi n-o să înţeleagă”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
1,62 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist și peste 1,5 goluri” la meciul FCSB - FC Botoșani