Fotbal intern

Cristi Borcea, 1.000.000 de euro pentru Dinamo. Bogdan Bălănescu a fost la el acasă! Condiția lui Borcea. Exclusiv

21.04.2020 | 16:30
Cristi Borcea 1000000 de euro pentru Dinamo Bogdan Balanescu a fost la el acasa Conditia lui Borcea Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea, 1.000.000 de euro pentru Dinamo! Aceasta este suma pe care fostul oficial al roș-albilor a fost de acord să o dea actualei conduceri pentru a depăși momentul critic actual.

FANATIK a aflat că Bogdan Bălănescu, actual director general al lui Dinamo, a fost la Cristi Borcea acasă pentru a-i cere sprijinul financiar ca echipa să nu dispară pur și simplu. Borcea a propus 1.000.000 de euro să ajute Dinamo!

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea, 1.000.000 de euro pentru Dinamo! Bogdan Bălănescu, însoțit de „locotenenții” săi Elias și Tararache au fost acasă la Borcea!

În timp ce patronul Ionuț Negoiță e preocupat oră de oră să scape de Dinamo – un leu plus pasivele clubului!, Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului, face tot posibilul să găsească bani pentru problemele stringente.

Iar cel mai important lucru în acest moment este obținerea licenței pentru sezonul următor, Dinamo având nevoie de circa 180.000 de euro pentru a continua în Liga 1 și din toamnă și nu a fi retrogradată!

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Bălănescu a fost zilele trecute la Cristi Borcea acasă, pentru a-l ruga pe acesta să-i ajute pe „câini” să treacă peste perioada extrem de dificilă pe care o traversează.

Bogdan Bălănescu nu a mers singur la întâlnirea cu Borcea, ci cu doi dintre cei mai importanți lideri ai suporterilor, Elias Bucurică și Nicu Tararache. Aceștia se cunosc foarte bine cu fostul șef din „Groapă”. Și, surpriză!, Borcea s-a declarat de acord să ajute Dinamo cu 1.000.000 de euro!

ADVERTISEMENT

Condiția lui Cristi Borcea pentru a da milionul de euro: să conducă Cornel Dinu clubul!

Cei trei mesageri ai lui Dinamo la Borcea acasă au fost foarte surprinși că au reușit așa repede să-l convingă pe acesta să ajute financiar clubul în acest moment. Cu atât mai mult cu cât Cristi Borcea a declarat în nenumărate rânduri că nu se mai pune problema să se implice cu bani la Dinamo!

Dar, pentru că a urmat un „dar”, Cristi Borcea le-a transmis cum vede el acest ajutor bănesc pentru culorile alb-roșii. „Eu vă ajut acum cu acest milion de euro, să rezolvați rapid ceea ce arde la club, dar am o condiție: să-l lăsați pe nea Cornel Dinu să conducă clubul! El este singurul care se pricepe, el v-a învățat pe toți de acolo tot ceea ce știți. Este singura condiție, iar dacă sunteți de acord, mâine aveți banii în cont”a fost mesajul fără echivoc al lui Borcea pentru Bălănescu și compania.

ADVERTISEMENT

Bogdan Bălănescu l-a informat pe Ionuț Negoiță, acesta a strâmbat din nas!

Discuția dintre Cristi Borcea și Bogdan Bălănescu a ajuns și la patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță. Acesta a fost informat de către directorul său general că există o șansă să se rezolve datoriile care bat în ușă.

„Vă ajut cu un milion de euro, dar am o condiție: să-l lăsați pe nea Cornel Dinu să conducă clubul! El este singurul care se pricepe, el v-a învățat pe toți de acolo tot ceea ce știți” – Cristi Borcea către Bogdan Bălănescu

Propunerea lui Borcea, în fapt singura sa condiție pentru a vira imediat 1.000.000 de euro în conturile lui Dinamo, a fost întâmpinată cu dezamăgire de Ionuț Negoiță.

A strâmbat din nas din prima. Cum să ne conducă Dinu când el ne atacă non-stop în ultimul timp?”ar fi fost reacția lui Negoiță.

Și totuși Ionuț Negoiță nu pare împotriva revenirii lui Dinu la Dinamo, pe post de conducere, dar nu cu el în club. Este și motivul pentru care patronul lui Dinamo și-a dat acordul pentru a ceda acțiunile clubului celor de la ADPD, cu care marți, 21 aprilie, a stabilit o întâlnire pentru discuții detaliate.

Negoiță a anunțat că el nu va participa la această întâlnire, dar oamenii săi vor negocia semnarea unui pre-contract cu ADPD, asociație unde Cornel Dinu este personaj principal.

ADVERTISEMENT