Sport

Cristi Borcea, despre noua mentalitate a lui Gigi Becali: „Nașul nu mai e!”

Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, a vorbit despre noua mentalitate a nașului Gigi Becali, dar și despre echipele aflate, în prezent, în Liga 1.
28.10.2021 | 19:37
Cristi Borcea despre noua mentalitate a lui Gigi Becali Nasul nu mai e
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea (51 de ani) a fost acționar și președinte executiv la Dinamo timp de 17 ani, în perioada 1995-2012. În acest moment, omul de afaceri activează în mai multe domenii, printre care și agricultura.

Cristi Borcea, despre noua mentalitate a lui Gigi Becali

Odată cu aducerea lui Edi Iordănescu pe banca FCSB-ului, patronul Gigi Becali a făcut un pas în spate și i-a dat mână liberă noului tehnician al roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea consideră că noua mentalitate a lui Gigi Becali este cea corectă. În plus, acesta a dezvăluit că, în prezent, nașul său se dedică familiei și bisericii.

„Nașul nu mai e. Nașul acum s-a retras, l-a lăsat pe Edi și foarte bine a făcut. Se ocupă de familie și de biserică, e cel mai bine”, a declarat Cristi Borcea, pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea: „Niciuna nu era de primele șase!”

Totodată, fostul acționar din „Ștefan cel Mare” a vorbit despre echipele care se află acum în Liga 1. Omul de afaceri spune că niciuna dintre acestea nu s-ar fi aflat pe primele șase locuri din campionat, în perioada în care el activa la Dinamo.

„Niciuna nu era de primele șase. Erau CFR, noi, Steaua (n.r. FCSB), Mititelu, ce echipă avea Craiova, era Porumboiu, era Marian Iancu de la Timișoara, unde să aibă loc vreo echipă de acum?

ADVERTISEMENT

Când eram Dinamo, Rapid, Steaua (n.r. FCSB), Craiova, Timișoara, Vaslui, aveam bugete de 15 milioane de euro, nu de 3 milioane, 5 milioane.

Dacă veneam acum în fotbal… numai licurici. Ăia erau urangutani”, a mai spus Cristi Borcea.

Deși, în ultimii ani, s-a vorbit despre o posibilă întoarcere a lui Cristi Borcea la Dinamo, acesta a declarat, într-un interviu din luna iulie, că nu se gândește la o asemena mișcare.

ADVERTISEMENT

„Voi fi toată viața dinamovist, chiar dacă am suferit enorm din această cauză.

Repet, îmi dedic timpul și existența soției mele, Valentina, și copiilor mei, ei sunt tot ceea ce este mai important în viața mea. Doar ei contează pentru mine”, a declarat Cristi Borcea, în luna iulie, pentru GSP.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeș: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT