Sport

Cristi Borcea propune un alt antrenor la Dinamo în locul lui Burcă

După rezultatele pe care le are Dinamo în SuperLiga, Cristi Borcea vine cu o nouă propunere de antrenor în locul lui Ovidiu Burcă.
06.10.2023 | 10:48
Cristi Borcea propune un alt antrenor la Dinamo in locul lui Burca
După rezultatele pe care le are Dinamo în SuperLiga, Cristi Borcea vine cu o nouă propunere de antrenor în locul lui Ovidiu Burcă. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea nu este mulțumit de rezultatele pe care le are Dinamo cu Ovidiu Burcă pe banca tehnică și propune un alt antrenor. Dinamo are doar două victorii în campionat, două egaluri și șapte înfrângeri, cu patru pe linie, în ultimele etape din SuperLiga.

Cristi Borcea propune un alt antrenor la Dinamo în locul lui Burcă

Fostul finanțator din Ștefan cel Mare a rămas un mare admirator al echipei. Astfel, după ultimele rezultate dezastruoase din campionat, Cristi Borcea propune un alt antrenor la Dinamo. Borcea ar vrea ca în locul lui Ovidiu Burcă, acționarii clubului să îl numească pe Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

“Burcă are tot meritul pentru promovare. El e șeful acționarilor și nimeni nu-i spune când greșește și ce greșește. Ei trebuie să spună: ‘Domnule, noi nu putem financiar!’. I-aș da crezare până în iarnă și dacă n-aș vedea îmbunătățiri, l-aș pune pe Mircea Rednic”, a declarat Borcea, potrivit sport.ro.

Reformă totală la Dinamo. Borcea propune patru nume mari, în frunte cu Mircea Lucescu

Cristi Borcea își dorește lucruri mari la Dinamo. Fostul finanțator al formației din Ștefan cel Mare propune patru nume importante care să vină la club și să ajute la dezvoltarea echipei. Cristi Borcea i-a adus în discuție pe Florin Răducioiu, Ionuț Lupescu și Florin Prunea.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul acționar este de părere că actuala conducere ar trebui să acționeze cât mai rapid în privința lui Mircea Lucescu. Astfel șefii celor de la Rapid vor încerca să îl aducă în Giulești pe marele antrenor român. Acest lucru ar putea fi o lovitură mare pentru Dinamo și un moment foarte important pentru echipa lui Dan Șucu.

“Eu am zis: ‘Luați-i, domnule, pe Răducioiu, pe Lupescu, pe Prunea!’. Dacă n-o să fim mai deștepți cu cinci minute (n.r. – față de rivala Rapid), pentru a-l coopta pe nea Mircea Lucescu, îl va coopta Rapidul sută la sută! Nea Mircea ar trebui să fie la noi”, a spus fostul finanțator al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Buget de 15 milioane de euro pentru Dinamo

În cadrul interviului pentru sursa citată, Cristi Borcea a oferit și un anunț important pentru Dinamo. Fostul acționar le dă fanilor o speranță foarte mare. Astfel, fostul acționar susține că ar putea să aducă noi investitori în Ștefan cel Mare. Bugetul “câinilor” s-ar putea ridica la 15 milioane de euro.

Prieteni de-ai mei, care sunt dinamoviști, care ar vrea să vină mâine lângă Dinamo, mi-au zis: ‘Dacă tu te ocupi, noi dăm buget de 15 milioane mâine!’. Sper că în 3 ani să fim o echipă care să jucăm în cupele europene pe noul stadion.”, a mai spus Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea a fost în conducerea celor de la Dinamo în perioada 1998-2012. În timpul său la club, echipa a câștigat de 4 ori campionatul, a mai obținut 6 Cupe și 2 Supercupe. După aproape 5 ani de închisoare în perioada 2014 – 2019, după două cazuri grele și o perioadă de pauză de la fotbal, se pare că fostul acționar este din ce în ce mai dornic de o revenire în Ștefan cel Mare.

  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 2.10 este cota pentru “victorie CFR” la meciul Dinamo – CFR Cluj
ADVERTISEMENT