Life

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, apariții de mii de euro. Cum au fost surprinși cei doi

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, ținute de mii de euro. Cum au apărut la un prânz, într-un local select din București.
19.01.2023 | 07:45
Cristi Borcea si Valentina Pelinel aparitii de mii de euro Cum au fost surprinsi cei doi
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, ținute de mii de euro. Cum au apărut la un prânz. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul om de afaceri și cea de-a treia sa soție se numără printre persoanele publice care pot fi trecute cu mare lejeritate la apariții de mii de euro. Cum au fost surprinși cei doi și cât de mult investește fostul acționarul de la Dinamo în haine.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, ținute de mii de euro. Cum au apărut la un prânz

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt mereu în pas cu moda. Cei doi parteneri de viață au bifat o apariție de senzație în care și-au asortat obiectele vestimentare. Soțul blondinei a scos bani frumoși din buzunar doar pentru un palton.

ADVERTISEMENT

Potrivit imaginilor publicate de cancan.ro, afaceristul a purtat la ieșirea din zona de nord a Capitalei o haină de la firma italiană Loro Piana care se ridică la valoarea de circa 4.000 de euro.

În plus, ținuta fostului acționar de la Dinamo a fost completată cu o pereche de ghete de piele întoarsă și o borsetă din piele de crocodil.

ADVERTISEMENT

Nici fostul model nu s-a lăsat mai prejos și a optat pentru o pereche de pantaloni de piele maro și o geacă scurtă, până în talie, într-o nuanță apropiată. În picioare a ales ghete negre pentru a se simți confortabil.

Cristi Borcea, în pas cu moda. Are un stil bine definit

Cristi Borcea este în pas cu moda de foarte mulți ani și rare sunt ocaziile în care dă greș. Soțul Valentinei Pelinel are un stil foarte bine definit și mizează mereu pe obiecte vestimentare care i se potrivesc și care îi vin bine.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, fiind foarte atent la imaginea sa, a colaborat cu Mircea Bărbulescu. Mai exact, este vorba de un designer vestimentar care creează haine bărbătești sub brandul propriu.

Cei doi au mers frecvent la cumpărături, în special în marile capitale ale modei, de unde au achiziționat haine pe placul lui Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT

„E genul de om care înțelege că, atunci când ești persoană publică, e foarte important cum te prezinți în societate”, spunea creatorul de modă în urmă cu ceva vreme, notează playsport.ro.

ADVERTISEMENT