Life

Valentina Pelinel, informații despre fiul său și al lui Cristi Borcea, Milan: ”Suntem lipiți”

Valentina Pelinel, detalii despre băiatul său și a lui Cristi Borcea. Ce a povestit despre Milan în vârstă de 6 ani și jumătate.
10.01.2023 | 00:20
Valentina Pelinel informatii despre fiul sau si al lui Cristi Borcea Milan Suntem lipiti
Valentina Pelinel, detalii despre băiatul său și a lui Cristi Borcea. Ce a povestit despre Milan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina a oferit mai multe informații despre fiul său și al partenerului de viață. Fostul model are numai cuvinte de laudă pentru micuțul care este pasionat de mișcare și care face numeroase sporturi și activități.

Valentina Pelinel, detalii despre băiatul său și a lui Cristi Borcea. Ce a povestit despre Milan

Valentina Pelinel observă cât de repede crește Milan pe zi ce trece. Soția lui Cristi Borcea este conștientă că băiețelul are nevoie de sprijinul și atenția sa, subliniind că cei doi obișnuiesc să facă totul împreună, indiferent despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Vedeta își duce băiatul la fotbal, karate și înot, de fiecare dată fiind cea care îl însoțește. Blondina nu este genul de părinte care stă în mașină, în parcare, ci dimpotrivă, este atentă la activitățile pe care le desfășoară cel mic.

„Văd cum crește și din atitudine. Mi-a zis acum vreo trei zile de ce l-am pupat. I-am zis: poftim? I-am spus că o să-l pup non-stop, toată viața o să-l pup non-stop. Îi place în schimb să merg cu el la activități.

ADVERTISEMENT

Îi place. Are nevoie de mine. Și la fotbal îmi spune ca nu cumva să intru în mașină, ci să stau afară și să-l văd. Suntem lipiți.

Sper să nu vină momentul acela când nu o să mai vrea să mă aibă prin preajmă pentru că o să fie un moment foarte greu pentru mine”, a dezvăluit Valentina Pelinel pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel, implicată în creșterea copiilor

Valentina Pelinel este o mamă devotată și foarte implicată în creșterea copiilor săi și ai lui Cristi Borcea. Frumoasa blondină petrece foarte mult timp alături de cei mici și desfășoară numeroase tradiții împreună.

În fiecare weekend modelul, gemenele Indira și Rania, cât și fiul său obișnuiesc să facă câte o prăjitură. Fiecare contribuie la desert, distracția fiind la cote maxime în bucătăria vedetei și a renumitului om de afaceri.

ADVERTISEMENT

„Facem sărățele, facem tiramisu, facem tot ce le trece prin cap. De obicei mai văd câte un desert pe undeva și îmi zic să căutăm rețeta să facem și noi”, a completat Valentina Pelinel pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT