News

Cristi Ganea refuză să își prelungească contractul cu Viitorul! Hagi a confirmat Fanatik

22.06.2020 | 22:33
Cristi Ganea refuza sa isi prelungeasca contractul cu Viitorul Hagi a confirmat Fanatik
ADVERTISEMENT

Fundașul Cristian Ganea nu va încheia campionatul cu Viitorul după ce refuză să își prelungească înțelegerea scadentă la finalul lunii iunie. Fotbalistul este împrumutat de la Bilbao și va pierde bani din contractul cu spaniolii dacă își va prelungi contractul cu două luni.


UPDATE, 22 iunie, ora 22:34 / Antrenorul Gică Hagi a confirmat faptul că fundașul Cristi Ganea nu va termina campionatul cu FC Viitorul, confirmând informația oferită de FANATIK în exclusivitate în urmă cu patru zile.

ADVERTISEMENT

”De Nooijer nu joacă pentru că nu e pregătit, dar va apărea din etapa viitoare. Mai ales că Cristi Ganea va pleca de la noi după meciul cu Sepsi. I se termină împrumutul și trebuie să se întoarcă”, a spus Hagi după victoria Viitorului în meciul cu Hermanstadt, scor 4-1.


Știre inițială, 18 iunie

Astfel, din informațile FANATIK, Cristi Ganea se va întoarce la Athletic Bilbao la începutul lunii iunie și nu va încheia campionatul cu Viitorul lui Gică Hagi. Motivul este unul financiar: va pierde bani dacă stă încă două luni în România.

ADVERTISEMENT

Românul a fost transferat de Athletic Bilbao în vara anului 2018 de la Viitorul pentru 1 milion de euro. Din păcate, fotbalistul român nu a confirmat la gruparea bască și a fost împrumutat la Numancia.

Cristi Ganea a refuzat să își prelungească contractul cu Viitorul! Împrumutul expiră la 30 iunie 2020

La începutul acestui an, Bilbao l-a împrumutat pe Ganea la Viitorul până la 30 iunie 2020, însă pandemia de coronavirus a devansat datele de disputare a meciurilor și în acest moment sezonul se încheie în luna august.

ADVERTISEMENT

Cristi Ganea mai are un an de contract cu Athletic Bilbao și rămâne de văzut dacă bascii îi vor mai da ocazia să joace sau vor căuta tot o soluție de împrumut, la fel cum s-a întâmplat până acum cu Numancia și Viitorul.

După restartul campionatului, Cristi Ganea a fost folosit titular în victoria Viitorului, 2-1 Cu Poli Iași, însă a fost lăsat pe banca de rezerve în următorul meci: înfrângerea cu 1-2 de la Ploiești împotriva Chindiei Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Ganea a crescut în Țara Bascilor

Fotbalistul român a crescut în Țara Bascilor, la Basauri, unde locuiesc părinții și sora sa. El s-a format la centrele de copii și juniori ale cluburilor Basconia și Indartsu. A jucat la începutul carierei la Mallorca B și Santanyi.

În România, Cristi Ganea a jucat la ASA Târgu Mureș, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Brașov și Viitorul.

Cristi Ganea a debutat la echipa națională în anul 2017 și a bifat cinci prezențe în prima reprezentativă a României.

  • 28 de ani are Cristi Ganea
  • 30.06.2021 este data scadentă a contractului lui Ganea cu Bilbao

 

 

 

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete