Fotbal intern

Cristi Ganea s-a întors în România! Fundașul stânga a revenit la Viitorul Constanța: „Este casa mea și mă simt cel mai bine aici”

27.01.2020 | 21:37
Cristi Ganea sa intors in Romania Fundasul stanga a revenit la Viitorul Constanta Este casa mea si ma simt cel mai bine aici
ADVERTISEMENT

Cristi Ganea s-a întors sub formă de împrumut la Viitorul Constanța și va rămâne la formația lui Gică Hagi până la finalul sezonului.


UPDATE, 27 ianuarie, ora 21:45/ Cristi Ganea a oferit prima reacție după revenirea la Viitorul. Fundașul declară că a avut oferte și din străinătate, însă a ales echipa lui Gică Hagi pentru a beneficia de mai multe șanse de a juca.

ADVERTISEMENT

Am avut oferte și din alte țări, însă am ales Viitorul pentru că este casa mea și mă simt cel mai bine aici. Eu cred că aceste cinci luni îmi vor fi de folos. Pentru mine a fost o perioadă grea acolo.

M-am acomodat foarte bine, ce-i drept, cu vestiarul, însă nu am jucat. M-am întors în România pentru a juca. În primul rând, vreau cu Viitorul să fac treabă bună, să ne calificăm în primele șase locuri și vom vedea. Nu mi-am propus nimic altceva”, a declarat Ganea pentru site-ul oficial al FC Viitorul.

ADVERTISEMENT

Cristi Ganea s-a întors la Viitorul

Cristi Ganea a fost împrumutat de Athletic Bilbao la Viitorul Constanţa pentru următoarele şase luni, astfel fundaşul stânga se întoarce la echipa de la care a plecat în Spania în anul 2018.

„FC Viitorul și Athletic Bilbao au ajuns la un acord privind împrumutul fundașului stânga Cristian Ganea la formația noastră pentru următoarele 6 luni. Cristian Ganea a mai evoluat pentru FC Viitorul în perioada 2015-2018, în care a marcat 8 goluri în 94 de partide din Liga 1. 

ADVERTISEMENT

Cristian Ganea a cucerit titlul de campion cu FC Viitorul în sezonul 2016-2017 și este, de asemenea, marcatorul victoriei constănțene din preliminariile Champions League, sezonul 2017-2018, când FC Viitorul s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Apoel Nicosia.

FC Viitorul îi urează bun venit și noi evoluții foarte bune în tricoul negru-albastru !”, s-a arătat într-un comunicat al clubului.

ADVERTISEMENT
  • 27 de ani a împlinit Cristi Ganea pe 24 mai

Antrenorul îi anunțase plecarea lui Ganea

Gaizka Garitano, antrenorul lui Athletic Bilbao, a anunțat că în perioada de iarnă niciun jucător al bascilor nu va pleca, excepția fiind Cristi Ganea, care are nevoie de minute de joc în plus: Dintre cei care au speranța că pot evolua, nu va pleca nimeni!

Pe lângă faptul că suntem o echipă care nu se întărește în această perioadă de transferuri, nu ne vom despărți de niciunul dintre fotbaliștii pe care contez”.

„Dacă echipele interesate de ei nu vor plăti sume importante, jucătorii mei nu vor pleca. Cristi Ganea este o excepție, pentru că are nevoie să joace. Pe restul jucătorilor contez”, a spus tehnicianul bascilor.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristi Ganea, conform transfermarkt.com
  • 2 meciuri a jucat Cristi Ganea pentru Athletic Bilbao de când a fost transferat în Spania
ADVERTISEMENT