Sport

Cristi Manea, declarație optimistă după ce a marcat în România – Liechtenstein: „I-am mulțumit lui Ianis!”

România s-a impus în meciul cu Liechtenstein, 2-0, din preliminariile Campionatului Mondial 2022. La finalul meciului, Cristi Manea și Andrei Cordea au comentat victoria „tricolorilor”.
06.09.2021 | 00:14
Cristi Manea declaratie optimista dupa ce a marcat in Romania  Liechtenstein Iam multumit lui Ianis
ADVERTISEMENT

Golurile partidei România – Liechtenstein au fost marcate de Alin Toșca și Cristi Manea.

Cristi Manea, declarație optimistă după ce a marcat în România – Liechtenstein

Cristi Manea s-a declarat fericit pentru faptul că a marcat în meciul cu Liechtenstein și susține că i-a mulțumit lui Ianis Hagi pentru centrarea de la gol.

„Suntem foarte fericiți, pentru că am reușit sa câștigăm și meciul ăsta. Este o atmosferă foarte bună. Mister știe să ne unească.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte bucuros, pentru că am reușit să înscriu al doilea gol la echipa națională, este o onoare să îmbrac acest tricou.

Germania este o forță în fotbal, dar rezultatul din Islanda, pe care l-am aflat înainte de meci, ne-a motivat și mai mult.

ADVERTISEMENT

I-am mulțumit lui Ianis, mai ales că asta am lucrat la antrenament. N-am mai jucat cu fani la echipa națională cred că de vreo doi ani, le mulțumim că au venit.

După părerea mea, va fi cea mai dificilă partidă de până acuma (n.r. cea cu Macedonia de Nord). Trebuie să legăm trei victorii”, a declarat Cristi Manea, la finalul meciului cu Liechtenstein.

ADVERTISEMENT

Andrei Cordea: „Mi-am dorit foarte mult să debutez!”

În același timp, Andrei Cordea susține că este bucuros pentru că a debutat în tricoul echipei naționale. Acesta spune că este cu gândul la meciul de miercuri, pe care „tricolorii” îl vor disputa contra Macedoniei de Nord.

„Am alergat foarte mult. A fost un meci greu, chiar dacă a fost Liechtenstein. Mi-am dorit foarte mult să debutez, sunt fericit.

ADVERTISEMENT

Eu vreau să joc pe postul meu, dar, dacă domnul selecționer vrea să mă folosească pe altă poziție, joc acolo.

Vom merge încrezători acolo (n.r. în Macedonia de Nord), să câștigăm și să ne calificăm la Mondial. Chiar dacă lotul este întinerit, fiecare dintre noi ne dorim să fim la un Campionat Mondial”, a spus și Andrei Cordea.

Partida Macedonia de Nord – România se va juca miercuri, de la ora 21:45.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,34 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul Macedonia de Nord – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT