Life

Cristi Mitrea, „anchetat” de prietena lui Kamara, după ce luptătorul l-a jignit pe concurentul Survivor România: „Nu este în măsură să dea lecții de moralitate”

Presupusa iubită a lui Kamara, revoltată pe Cristi Mitrea, după ce acesta l-a numit pe concurentul Survivor România „lup moralist și ipocrit”.
14.02.2023 | 17:58
Cristi Mitrea anchetat de prietena lui Kamara dupa ce luptatorul la jignit pe concurentul Survivor Romania Nu este in masura sa dea lectii de moralitate
Cristi Mitrea, tras la răspundere de prietena lui Kamara. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriella Nastas, presupusa iubită a lui Kamara, a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde l-a tras fără rețineri la răspundere pe Cristi Mitrea pentru niște afirmații făcute în urmă cu câteva săptămâni de luptător la adresa concurentului Survivor România 2023.

Confruntare în direct între presupusa iubită a lui Kamara de la Survivor România și Cristi Mitrea

În urmă cu câteva săptămâni, Cristi Mitrea a spus despre Kamara că este un „lup moralist și ipocrit”, după ce acesta a intrat în conflict cu Războinicii de la Survivor România 2023, din dorința de a o apăra pe Vica Blochina, care a fost poreclită „regina pe vechi”.

ADVERTISEMENT

„E lupul moralist ipocrit. În primul rând, e cel care a împins-o pe Maria să o dea cu fundul de pământ, tot într-o dispută de-asta de doi lei, inventată de el. Acum îi spune lui Alin că nu se vorbește așa cu o femeie. Eu am o problemă cu asta, când nu ești asumat și nu știi nici tu cine ești.

Până la urmă, hai se ne hotărâm. Suntem cântăreți, dacă știm să cântăm, dacă nu, și cântăm la sintetizator altceva. Ori suntem actori de dramă, ori suntem bătăuși, că a invitat un băiat să se bată în cușcă. Mă, frate, alegeți meseria! Hai să ne liniștim”, sunt cuvintele folosite atunci de Cristi Mitrea.

ADVERTISEMENT

Acum, Gabriella Nastas- presupusa parteneră a lui Kamara- a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde, fără să stea pe gânduri, i-a cerut imediat explicații fostului iubit al Andreei Mantea, spre surpinderea, dar și amuzamentul celor prezenți în platou.

„Mi s-a părut ieșită din comun această declarație și chiar vreau explicații. Adică, vrem explicații, cei de acasă. Pentru că mi s-a părut lipsit de respect. Nu cred că Cristi Mitrea este în măsură să ne dea lecții de moralitate”, a declarat, răspicat, prietena lui Kamara.

ADVERTISEMENT

Cristi Mitrea: „Sunt temător”

În apărarea lui Cristi Mitrea a sărit și Alexandra Gog- analista în probleme de Survivor a emisiunii lui Cătălin Măruță-, care i-a explicat tinerei că, de cele mai multe, Kamara are la Survivor un comportament ușor agresiv, afirmație cu care Gabriella nu a fost de acord, ba chiar a afirmat că ea și luptătorul de MMA sunt agresivi cu ea în acele momente.

„S-au schimbat un pic rolurile și m-a luat prea repede. Nu mai știu, era o situație aparte. Este puțin agresivă și sunt temător”, a reacționat și Cristi Mitrea, mai mult amuzat.

ADVERTISEMENT

În ciuda argumentelor primite, prietena lui Kamara a susținut că Faimosul este, în viața reală un om calm, iar oamenii de acasă îl susțin necondiționat. Ba chiar a afirmat că pe pagina sa nu are niciun comentariu negativ, ceea ce, din nou, a intrigat-o pe Alexandra Gog.

Și pentru cu tânăra se ocupă de paginile de socializare a concurentului Survivor România 2023, Cristi Mitri ținut să sublinieze faptul că nu există comentarii negative pentru că ea le șterge.

ADVERTISEMENT