Life

Cristi Mitrea nu a trecut peste scandalul cu Kamara de la Survivor România: „Nu sunt genul care uită repede”

Cristi Mitrea nu a trecut nici acum peste scandalul cu Kamara din emisiunea lui Cătălin Măruță. Se gândește să meargă la Survivor România.
12.06.2023 | 19:07
Cristi Mitrea nu a trecut peste scandalul cu Kamara de la Survivor Romania Nu sunt genul care uita repede
Cristi Mitrea nu a trecut peste scandalul cu Kamara. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Mitrea a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre scandalul cu Kamara. În luna aprilie, atunci când a ieșit de la Survivor s-au certat, în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar artistul nu s-a dat în lături de la face afirmații sensibile.

Cristi Mitrea nu l-a uitat pe Kamara după scandalul iscat după Survivor România

În luna aprilie, după ce a fost eliminat de la Survivor România, Kamara s-a dezlănțuit în emisiunea lui Cătălin Măruță și timp de două zile s-a certat cu Cristi Mitrea. Supărat că sportivul l-a criticat pentru atitudinea pe care a avut-o în concurs, i-a adus numeroase jigniri.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, Cristi Mitrea și-a păstrat cu greu cumpătul, mai ales că a fost adus în discuție și copilul pe care îl are cu Andreea Mantea. Kamara i-a spus atunci că spre deosebire de el, care face orice sacrificiu pentru Leon, și-a abandonat copilul și nici măcar nu apare în certificatul de naștere.

La câteva luni de la acel episod, sportivul recunoaște că nu l-a uitat și nici nu l-a iertat. Cristi Mitrea a declarat într-un interviu acordat recent că ceea ce nu a înțeles Kamara este faptul că rolul său în emisiunea lui Cătălin Măruță este unul bine stabilit.

ADVERTISEMENT

„El a făcut niște afirmații puțin deplasate. Nu sunt genul care uită repede. Eu am un job, am un rol acolo, trebuie să punctez anumite lucruri, chiar dacă sunt bune, chiar dacă sunt rele. Trebuie să fiu cât de obiectiv pot.

Când ataci sfera personală, când te duci și ataci personal un om, consider că greșești din toate punctele de vedere. Până la urmă, trebuie să fii asumat. Dacă te-ai dus acolo, trebuie să accepți și să înțelegi că pământul acesta este format din păreri pro și contra. Suntem îndreptățiți să putem să le expunem”, a declarat Cristi Mitrea, despre Kamara, pentru playtech.ro. 

ADVERTISEMENT

Cristi Mitrea vrea la Survivor România 2024

Mai mult, Cristi Mitrea a dezvăluit că se gândește serios să participe la Survivor România 2024. Multe persoane care îl urmăresc i-au transmis că vor să-l vadă în calitate de concurent. Și chiar dacă știe cu ce să mănâncă un astfel de show, după ce a participat la Sunt celebru, scoate-mă de aici, este interesat de traseele sportive.

„Sunt sportiv de performanță. Asta ar fi partea ușoară. Partea grea, cred că, ar fi acest concubinaj forțat cu caractere diferite și situații duse la extrem, care mi-ar pune calmul și răbdarea la încercare mare. Însă întotdeauna am fost loial, de încredere, cinstit… Și un bun strateg!”, a dezvăluit Cristi Mitrea recent, în exclusivitate pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT

În plus, chiar dacă nu este fan al meciurilor RXF, în cadrul aceluiași interviu, Cristi Mitrea spunea că și-ar dori să intre în ring cu Kamara. „Din păcate, RXF a devenit o glumă proastă, din punctul de vedere al unui luptător profesionist care a fost printre cei care a ajutat la clădirea acestei promoții și acestui fenomen în România.

Privind ca un manager, e ordinea fireasca a lucrurilor. Dai publicului ce cere. Pâine și circ. Asta se vinde. Realizezi că-ți spun Kamara?! (râde în hohote, n. red.) Mi-ar fi rușine să lupt cu cineva nepregătit! Dar l-aș chinui puțin pe domnul”, ne-a mai spus Cristi Mitrea.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!