Sport

Cristian Săpunaru i-a răspuns din Antalya lui Marius Șumudică. Reacția fotbalistului după criticile fostului antrenor de la Rapid: „Nu poti să vii să ai pretenții de campionat”

Cristian Săpunaru a replicat după criticile lui Marius Șumudică la adresa conducerii Rapidului. Căpitanul giuleștenilor a vorbit despre lupta la titlu din SuperLiga.
12.01.2023 | 20:45
Cristian Sapunaru ia raspuns din Antalya lui Marius Sumudica Reactia fotbalistului dupa criticile fostului antrenor de la Rapid Nu poti sa vii sa ai pretentii de campionat
Cristian Săpunaru i-a răspuns lui Marius Șumudică în privința criticilor fostului antrenor de la Rapid. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a vorbit despre situația Rapidului, precizând că performanța de a intra în play-off, în anul centenarului, este prea puțin. Antrenorul lui Al-Raed a lansat săgeți și către conducerea „vișiniilor”, iar răspunsul lui Săpunaru nu a ezitat să apară. Căpitanul echipei lui Adrian Mutu i-a răspuns într-o manieră elegantă.

Cristian Săpunaru, răspuns elegant pentru Marius Șumudică după criticile la adresa conducerii Rapidului: „Nu vreau să intru în polemică”

Cristian Săpunaru, liderul din teren al Rapidului, a vorbit despre lupta la titlu în SuperLiga. Fundașul central a pus accent pe faptul că „alb-vișinii” se află într-o perioadă de reconstrucție, iar pretențiile la titlu o să apară după ce Rapid se califică în play-off.

ADVERTISEMENT

„Dacă o să intrăm în play-off, atunci o să discutăm despre șansele la titlu. Nu vreau să mă hazardez. Nu vreau să comentez ce spune Șumi. Nu vreau să intru în nicio polemică.

Fiecare gândește cum vrea, dar ăsta e al doilea an al Rapidului în Liga 1 după șase ani. Nu poti să vii să ai pretenții de campionat. Dacă toți ar avea pretenții la campionat, ar suna puțin ciudat.

ADVERTISEMENT

Toate echipele, după ce promovează după un an să zică de campionat. La Rapid se vor face lucrurile treptat ca să ajungi acolo în top și să rămâi acolo”, a declarat Cristian Săpunaru, potrivit digisport.ro.

Cristian Săpunaru, mesaj clar înaintea reluării campionatului: „Este un meci de șase puncte”

Rapid a câștigat ambele meciuri amicale pe care le-a desfășurat în Antalya. „Alb-vișiniii” s-au impus, scor 3-2 cu Sariyer (Turcia) și 3-1 cu Kecskemeti (Ungaria). Cristian Săpunaru se gândește la primul meci oficial al Rapidului din 2023, împotriva lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

„Nu mă interesează ce fac celelalte echipe. Obiectivul nostru este intrarea în play-off. Noi vom relua campionatul cu o finală pentru play-off. Este un meci de șase puncte”, a spus fundașul român.

Totodată, căpitanul echipei pregătite de Adrian Mutu a mărturisit că meciurile împotriva echipelor din topul clasamentului au fost cele mai grele. „Sunt diferite toate meciurile, mai ales că tactica pe care o adoptă fiecare echipă e diferită. Și noi jucăm diferit în funcție de adversar.

ADVERTISEMENT

Cu CFR a fost un meci greu, cu Farul, ambele partide cu FCSB, și cu Universitatea Craiova am avut meci greu, sunt multe”, a mai spus Cristian Săpunaru.

Marius Șumudică, nemulțumit de campania de transferuri a Rapidului: „Le-am spus că au adus cantitate și nu calitate”

Marius Șumudică a criticat conducerea pentru că nu a investit în transferurile de la Rapid, precizând că nu înțelege strategia „alb-vișiniilor”.

„S-au supărat pe mine când le-am spus că au transferat cantitate și nu calitate și mi-au dat dreptate pentru că au fost jucători care au rupt banca. Rapid, cu trei, patru transferuri bune avea șanse să se bată la primele două-trei locuri.

Nu înțeleg, începe campionatul, au meci cu Sepsi și tu nu faci niciun transfer? Trebuiau jucători care să ridice nivelul, mai ales că ai ajuns unde ai ajuns. Și nu înteleg de ce nu se mișcă. Este destul de ciudat”, au fost cuvintele lui Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT