Sport

Marius Șumudică, un nou atac la adresa șefilor Rapidului: ”Este o enigmă, sunt blocat”

În ciuda parcursului foarte bun al echipei, Marius Șumudică nu a ezitat să lanseze un nou atac la adresa conducătorilor de la Rapid.
12.01.2023 | 18:23
Marius Sumudica un nou atac la adresa sefilor Rapidului Este o enigma sunt blocat
În ciuda parcursului foarte bun al echipei, Marius Șumudică nu a ezitat să lanseze un nou atac la adresa conducătorilor de la Rapid. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În toamna anului trecut, tehnicianul a dezvăluit că visează să ajungă pe banca ”vișiniilor” și să aducă titlul în Giulești.

Conducătorii Rapidului, atacați de Marius Șumudică

Aflat sub contract cu Al Raed în Arabia Saudită, Marius Șumudică este cu gândul la marea sa dragoste Rapid și i-a atacat pe șefii clubului pentru că nu au făcut transferuri în perioada de mercato din această iarnă.

ADVERTISEMENT

”La Rapid este un semn de întrebare. Este o enigmă. Se construiesc academii, se investesc bani, se plătesc anumite sume de bani pentru jucători de acum câțiva ani, este un proces pentru stemă, siglă și între timp echipa e în cantonament.

Echipa a avut evoluții peste așteptări, pentru mine, dar nu a realizat nimic. Calificarea în play-off, în anul centenarului, este un eșec pentru o echipă ca Rapid, dacă vor rămâne aici. Este o enigmă, pentru că nu înțeleg de ce nu fac transferuri, sunt blocat”, a declarat Șumudică, la emisiunea Liga Digisport.

ADVERTISEMENT

Șumudică crede că Rapid ar fi avute șanse la podium

Antrenorul care a cunoscut gloria ca jucător la Rapid, nu înțelege de ce mai marii clubului nu au investit în transferuri, mai ales că ar fi existat șanse mari ca formația lui Adrian Mutu să se bată pentru podium.

”S-au supărat pe mine când le-am spus că au transferat cantitate și nu calitate și mi-au dat dreptate pentru că au fost jucători care au rupt banca. Rapid, cu trei, patru transferuri bune avea șanse să se bată la primele două-trei locuri.

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg, începe campionatul, au meci cu Sepsi și tu nu faci niciun transfer? Trebuiau jucători care să ridice nivelul, mai ales că ai ajuns unde ai ajuns. Și nu înteleg de ce nu se mișcă. Este destul de ciudat”, a încheiat Marius Șumudică.

Rapid va sărbători centenarul în Giulești

Rapid a încheiat anul 2022 pe locul patru în SuperLiga, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova și FCSB. Ultimele două meciuri considerate ”acasă” cu Petrolul și Universitatea Craiova s-au disputat pe Arena Națională, iar giuleștenii au luat patru puncte.

ADVERTISEMENT

Însă, pentru începutul anului 2023, fanii au primit o veste excelentă. Echipa se va întoarce în Giulești, după ce gazonul a fost înlocuit, la partida din etapa a 22-a împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe, de vineri, 20 ianuarie, de la ora 20:00.

Pe 25 iunie 2023, Rapid va sărbători 100 de ani de existență, iar ”alb-vișinii” au ținut neapărat să celebreze momentul istoric în Giulești. Inițial, clubul giuleștean s-a confruntat cu mai multe probleme pentru că noua arenă este una dintre gazdele Campionatului European U21 din 2023. Totuși, clubul giuleștean a primit înțelegere din partea UEFA.

ADVERTISEMENT