Life

Cristian Țânțăreanu, despre divorțul vecinei sale, Anca Țurcașiu: „Nu se mai înțelegeau deloc”

21.07.2020 | 11:17
Cristian Tantareanu despre divortul vecinei sale Anca Turcasiu Nu se mai intelegeau deloc
Cristian Țânțăreanu a vorbit despre divorțul prin care a trecut Anca Țurcașiu. Sursa foto: b1.ro/ ziare.com
ADVERTISEMENT

Cristian Țânțăreanu a vorbit despre divorțul de Anca Țurcașiu, prietena și vecina sa de la Corbeanca.

Cristian Țânțăreanu, despre divorțul anunțat de Anca Țurcașiu

Anunțul divorțului făcut de cântăreață, după aproape 20 de ani de căsnicie cu George Cristian, a uimit pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri care trăiește în Paradisul verde de la Corbeanca a mărturisit că Anca a procedat foarte bine pentru că a divorțat deoarece în ultima perioadă cei doi nu se mai înțelegeau absolut deloc, fără să intre în prea multe detalii.

„Foarte bine ca a divorțat, că o dată vede nașul puța finei. Lasă că e mult bine singur, nu e un capăt de lume. Știu că în ultima perioadă au avut divergențe, nu se mai înțelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na… nu înseamnă că era roz situația”, a declarat Țânțăreanu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Turcașiu: „Ne naștem să primim lecții”

Persoana care a făcut public divorțul a fost chiar artista. Aceasta a scris un mesaj pe Facebook, luând fața presei cu acest subiect.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat!

ADVERTISEMENT

Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!”, a scris Țurcașiu.

„Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită!”, a completat cântăreața.

ADVERTISEMENT

Așadar, Anca a decis să nu își vândă divorțul revistelor sau televiziunilor din România. Rămâne de văzut cât o va ține, căci nu e prima vedetă care s-a jurat că nu va vorbi despre viața intimă, iar peste un timp apărea la televizor abordând și subiecte mai sensibile, unele chiar intime.

 

ADVERTISEMENT
Tags: