News

Cristian Tudor Popescu a fredonat o melodie din Paraziții, în direct la TV: „E perfect mesajul”

12.06.2020 | 20:42
Cristian Tudor Popescu a fredonat o melodie din Parazitii in direct la TV E perfect mesajul
Cristian Tudor Popescu/ Sursă foto: Inquam Photos - Bogdan Ioan Buda
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a fredonat melodia „F*** you România” aparținând formației Paraziții, în contextul conflictelor politice din țara noastră. Jurnalistul crede că versurile melodiei se potrivesc la perfecțiune stării din politica românească.

Cristian Tudor Popescu a fredonat o melodie a formației Paraziții

Cristian Tudor Popescu a dovedit că are gusturi muzicale diverse, fiind un fin cunoscător al melodiilor care aparțin formației de rap Paraziții.

ADVERTISEMENT

„Au Paraziții un vers foarte bun, o melodie, nu pot să-i reproduc titlul, în care spun „vreau să dau bani falși de pomană, vreau să fac politică, datoria mă cheamă”.

Sloganul meu electoral e F*** you România. E perfect. Atât puterea cât și Opoziția oferă bani falși.

ADVERTISEMENT

O crispare, agățare de putere. Tot ce vedem acum e un joc, confruntare de putere între cei aflați la guvernare, președintele Iohannis, PNL și cei aflați într-o așa zisă opoziție, pentru că sunt la putere în parlament. PSD și ceilalți”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Referenul complet al melodiei care aparține celor de la Paraziții:

Vreau să dau bani falși de pomană
Să fac trafic legal când stați geană
Veau să fac politică, mă cheamă datoria
Sloganul meu electoral e: F*** you România!!!

ADVERTISEMENT

Prezent în emisiunea „Cap Limpede” de pe Digi 24, Cristian Tudor Popescu a dezvăluit că a găsit în fața casei un pui de pisică mort, fiind extrem de afectat de acest lucru. Jurnalistul este un mare iubitor de pisici, lucru recunoscut de mai multe ori în trecut.

„În fața porții mele e un copac, lângă copac când am ieșit era un pisic mic, dungat. Era culcat pe o parte, am zis că se odihnește și o să se scoale, o să se joace, apoi i-am văzut muștele adunate pe ochii larg deschiși.

ADVERTISEMENT

O să mă apese pe creier imaginea asta mai mult decât ce o să discutăm în această emisiune. O să-l îngrop când mă întorc acasă”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

ADVERTISEMENT