ADVERTISEMENT
Simona Halep

Cristian Tudor Popescu, încântat de evoluția Simonei Halep: „E o mare jucătoare, o legendă!”

Autor: Andrei Șchiopu | 21.02.2020 | 20:22
Cristian Tudor Popescu, încântat de evoluția Simonei Halep: „E o mare jucătoare, o legendă!”
Simona Halep. Sursă foto: hepta.ro

Victoria Simonei Halep împotriva lui Jennifer Brady a fost spectaculoasă, motiv pentru care Cristian Tudor Popescu a fost entuziasmat de evoluția româncei.

ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu, încântat de evoluția Simonei Halep

Cristian Tudor Popescu a fost încântat peste măsură de victoria Simonei Halep împotriva lui Jennifer Brady și a lăudat-o pe româncă: A fost un demonstrativ al Simonei Halep. Jennifer Brady, foarte obosită după meciurile crâncene pe care le-a avut până a ajunge aici, în semifinală. Nu trebuie uitat că Brady le-a scos din turneu pe Muguruza, pe Svitolina și încă o jucătoare puternică”.

„În mod evident, Brady nu avea resurse astăzi să facă față unui meci cu Simona. A încercat să lovească tare, decisiv, să termine repede punctele, dar Simona nu a lăsat-o, a angajat-o în schimburi prelungite, cu mingi lungi, care au erodat-o rapid pe Jennifer”, a spus CTP pentru digi24.ro.

„Simona e o mare jucătoare, e o legendă a tenisului”

Cristian Tudor Popescu crede că Simona Halep este o adevărată legendă: Frumoasă atitudinea ei, a americancei care a luptat până la ultima minge. Cheia victoriilor Simonei în meciul cu Sabalenka și în meciul acesta cu Jennifer Brady este meciul chinuit, lung, câștigat în ultimă-ultimă instanță, la o minge, în tie-break în setul decisiv, cu tunisianca Jabeur.

ADVERTISEMENT

Simona e o mare jucătoare, e o legendă a tenisului și asta s-a văzut în primul meci jucat aici la Dubai, câștigat jucând, să spunem, prost. Asta face diferența”.

„Simona a putut să arate după aceea cu Sabalenka și acum cu Jennifer Brady ce poate, să-și ridice jocul până la nivelul excepțional de astăzi, pentru a câștigat acel meci pe care a fost pe punctul de a-l pierde”, a încheiat Cristian Tudor Popescu.

  • 22 februarie este data la care Simona Halep va juca finala WTA Dubai cu Elena Ribakina
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!