Sport

Cristian Tudor Popescu, reacție categorică despre Simona Halep: „Merită ceea ce i se întâmplă”

Cristian Tudor Popescu a avut o reacție categorică despre Simona Halep. Jurnalistul consideră că ultimele declarații nu-i fac deloc bine româncei.
16.12.2023 | 00:24
Cristian Tudor Popescu reactie categorica despre Simona Halep Merita ceea ce i se intampla
Cristian Tudor Popescu a criticat decizia Simonei Halep de a oferi declarații înainte de audierea la TAS. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a comentat ultimele afirmații făcute de Simona Halep. Suspendată 4 ani din tenis pentru dopaj, Simona Halep susține că a fost nedreptățită. În cazul în care pedeapsa de 4 ani va fi menținută, dubla campioană de Grand Slam a lăsat de înțeles că se va retrage din activitate.

Cristian Tudor Popescu, reacție categorică despre Simona Halep: „Nu te apuci să faci afirmații”

De curând, Simona Halep a vorbit pe larg despre cazul său de dopaj. Sportiva născută la Constanța s-a declarat nedreptățită, însă declarațiile româncei nu i se par tocmai inspirate lui Cristian Tudor Popescu, mai ales că pentru româncă urmează audierile de la TAS care vor avea loc în perioada 7-9 februarie.

ADVERTISEMENT

„Nu-și mai poate relua cariera, dacă e vorba de 4 ani. Nu este bun acest gest, nu este potrivit. Nu te apuci să faci afirmații și să spui că ești nedreptățită. Nu te apuci să faci astfel de declarații care pot să creeze reacții adverse unei instanțe de judecată.

Practic, forțezi cumva mâna respectivei instanțe să te declare nevinovată, ceea ce mai niciodată nu duce la urmări pozitive”, a declarat Cristian Tudor Popescu, potrivit sport.ro.

ADVERTISEMENT

„Cea mai mare greșeală din cariera Simonei” Cristian Tudor Popescu, mesaj pentru Halep: „Merită ceea ce i se întâmplă”

Simona Halep a încetat colaborarea cu Academia lui Patrick Mouratoglou. Implicit, românca a rupt legătura cu antrenorul francez care a recunoscut public că i-a dat suplimentul care s-a dovedit ulterior că a fost contaminat cu roxadustat.

Cristian Tudor Popescu a avut un mesaj acid și a transmis că Simona Halep ar fi trebuit să fie mult mai dură cu fostul său antrenor. „Simona îl gadilă pe Patrick Mouratoglou cu o asemenea exprimare.

ADVERTISEMENT

Individul a tăcut atâta timp, Simona fiind supusă unor presiuni greu de imaginat pentru noi. Ar fi trebuit să-i spună măcar acum în față: ‘Am avut încredere și a fost un nemernic, care și-a bătut joc de mine!’ 

Este, după părerea mea, cea mai mare greșeală din cariera Simonei, faptul că s-a predat cu arme și bagaje, s-a dat pe mâna acestui individ.

ADVERTISEMENT

Plătește acum pentru modul în care a înțeles să se dea pe mâna acestui Mouratoglou și să-l protejeze. Din punctul ăsta de vedere, Simona merită ceea ce i se întâmplă”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Simona Halep caută la TAS ca decizia ITIA să fie anulată, iar pedeapsa să fie micșorată. În cazul în care suspendarea de 4 ani va fi menținută, Halep va reveni pe terenul de tenis abia pe 6 octombrie 2026, la vârsta de 35 de ani.

ADVERTISEMENT